Наоми Кембъл огранизира второ ревю за Хаити

Наоми Кембъл огранизира второ ревю за Хаити Супермоделите Кейт Мос и Наоми Кембъл отдадоха почит на покойния си приятел, дизайнера Аликзандър Маккуин, като носиха негови дрехи на благотворително ревю в помощ на Хаити.

Двете топ манекенки и музата на Маккуин Анабел Нилсън откриха благотворителното модно шоу в Somerset House в Лондон, облечени в сини къси рокли от последната пролетно-лятна колекция на дизайнера. В ревюто се включиха редица звездни приятелки на Кембъл, сред които бременната Дениз Ван Утен, Гери Халиуел, певиците от Гърлс Алауд Никола Робъртс и Кимбърли Уолш, Шърли Беси. След шоуто всички дрехи ще бъдат продадени на он-лайн търг и приходите ще бъдат предоставени на фондация White Ribbon Alliance, която помага на оцелели от земетресението в Хаити.

Бившата певица от "Спайс Гърлс" Гери Халиуел показа кръшната си фигура в къса розова рокля, след което облече специално създадена от Вивиан Уестууд тениска в подкрепа на Хаити. Ревюто в Лондон се организира само дни след като Наоми Кембъл направи подобно шоу в Ню Йорк в началото на Седмицата на модата в града. БГНЕС

Снимка:
1. Наоми Кембъл, БГНЕС