Лейди Гага с футуристична рокля и ексцентричен клин на наградите "Грами" 2010

Теодора Денева

Лейди Гага с футуристична рокля и ексцентричен клин на наградите

Лейди Гага и Джорджо Армани събраха погледите на всички присъстващи на церемонията по връчването на наградите "Грами" тази година.

23 годишната певица се появи на червения килим с футуристична рокля, дело на световно- признатия дизайнер Джорджо Армани.

Блестящата триизмерна рокля с кръгли орбити по нея имаше и достоен аксесоар, наподобяващ междугалактически ножици от филма "Edward Scissorhands".

Това обаче не бе достатъчно и Лейди Гага откри шоуто, облечена в зелено боди, отново в същата "галактическа линия", комбинирано със зелени ботуши и доста екстравагантен клин.

В изявление за UsMagazine Армани споделя: „Ние чуваме музиката на Лейди Гага навсякъде където отидем. Това е нещо като саундтрак на нашето време. И в допълнение към нейния талант, Лейди Гага може да се нарече и феномен в модата“. Армани допълва още - „Радвам се да създам такава композиция за толкова важна за нея нощ и и желая всичко най-добро и късмет“.

Достойна за внимание беша и Фърги, която се появи в синя рокля без презрамки на дизайнера Емилио Пучи, продължавайки галактическата тенденция, зададена от Лейди Гага.

Бритни Спиърс беше избрала черна дантелена рокля на Долче и Габана, а Дженифър Лопес носеше сребриста рокля на Версаче, покрита с бял шифон.

Лейди Гага с футуристична рокля и ексцентричен клин на наградите Лейди Гага с футуристична рокля и ексцентричен клин на наградите Лейди Гага с футуристична рокля и ексцентричен клин на наградите