Абитуриентски тоалети показаха в Ловеч

Модна къща Перлита изненада Ловешките абитуриенти с бляскаво модно ревю.

На сцената на Ловчанско читалище Наука си дадоха среща едни от най-актуалните имена в модата в България: Мариета Славчева - Дизайнер на годината 2008 в категория Вечерни облекла, Атанас Парушев - носител на Златна игла за мъжка мода, Хореографът Мартин Желев, сътворил едни от най-големите конкурси в България като Супер Модел на България, Кралица на Красотата, Мис Туризъм и много други и моделите и изпълнителите на Импресарска Агенция Глори БГ, между които 3 носителки на титлата Момиче на Ловеч и моделите на школа МАГА към ОДК Ловеч.

Абитуриентски тоалети показаха в Ловеч

Модна къща ПЕРЛИТА с дизайнер Мариета Славчева представи над 50 тоалета в три теми: Колекция "ВИКТОРИ" - настроението на пролетта - пъстри, весели абитуриентски облекла с отворена конструкция за по-смелите момичета, Колекция "ЕЛЕГАНС" - леки коктейлни рокли, подходящи за семейни тържества и за последния учебен ден.

Абитуриентски тоалети показаха в Ловеч

Уникалният моден спектакъл „МИСТИКА - нощта на маските и сенките” представи едноименната колекция вечерни рокли, в които е вградена по една естествена перла, символ на марката ПЕРЛИТА.

Абитуриентски тоалети показаха в Ловеч

Тоалетите се изработват от висококачествени материали - тафта и сатен, органза и дантела, специален внос от Италия и Франция.

Абитуриентски тоалети показаха в Ловеч

Индивидуалният подход към желанията на клиента е отличителна черта в работата на дизайнерката. Възможно е създаване на модели по идея на клиента, чантички, аксесоари, ръкавици и всичко, което е нужно на абитуриентката, за да се чувства неповторима на своя абитуриентски бал.

Абитуриентски тоалети показаха в Ловеч

Колекции на Модна къща Перлита участваха в презентацията на българската мода пред служители в Европейския парламент и Европейската комисия в Брюксел.

Абитуриентски тоалети показаха в Ловеч

Тези колекции се сдобиха с изключителна популярност в рамките на Седмицата на модата в Милано през септември 2008 и в Европейския форум на модата 2009.

Абитуриентски тоалети показаха в ЛовечМодна къща ПЕРЛИТА е официален дизайнер на Модна агенция Интерсаунд, Famouse, Глори БГ, VIP Models Bulgaria и световната модна агенция BEST MODELS, както и на Кралица на красотата, Мис Туризъм, Мисис България, Мисис Вселена, Супермодел на България и световният конкурс Best Models of the World.

Облеклата с марката ПАРУШЕВ, предоставени от дистрибутора за Ловеч, магазин ПЕРФЕКТ също предизвикаха голям интерес сред публиката.

В програмата на се включиха Балет Ралица, Брейк денс формация Electric Style Crew и певците Ралица Филипова, Тереза Коларова и Явор Генов.

Спектакълът се осъществи с медийното партньорство на Fashion.bg , както и предаването Фитнесмания по МСат, Tелевизия Черно Море, БГ ТВ - сателит, Лайф Стайл Медия Ероганс, Списание Всичко за семейството, Списание Хай Клуб, Вестник Народен Глас, Скай Ловеч и с подкрепата на Хотел ВАРОША и Ресторант ДРАКАТА.