10 претендентки за "Мис естествен бюст"

10 претендентки за

Десет кандидатки ще си оспорват титлата "Мис естествен бюст" и наградата от 2000 лева утре вечер в столичния клуб L.A.

"Първият по рода си конкурс ще покаже, че по-хубаво от естествената визия и присъствие на жената или девойката няма", сподели председателката на журито Мисис България - Свят 2008 Ралица Тодорова. Тя ще бъде единствената дама сред журито, а останалите са мъже, но имената им ще бъдат обявени във вечерта на наградите на конкурса.

В три тура ще дефилират кандидатките - официални тоалети, бельо и най-горещ ще бъде трети тур, където публиката и журито ще видят естествения бюст на всяка от кандидатките.

Членовете на журито на конкурса собственоръчно ще премерят гръдната обиколка на всяка от кандидатките, макар че размерът няма значение, сподели Георги Неделчев, един от Вип личностите, поканени в журито на конкурса.

Освен паричната награда, участничките ще получат и сребърни карти за клуб L.A. за цялата 2010 година и френско шампанско.

Промоция на новата си песен ще направи ар енд би певицата Лейди Би. Началото на конкурса е 23 часа с еротичните момчета от "Нео продъкшън". След полунощ в L.A. клуб ще пее Пламена от "Мюзик айдъл" 2.

10 претендентки за