Luxor Club – fashion salons и техния невероятен спектакъл

Luxor Club – fashion salons и техния невероятен спектакъл

Изключителният коафьор Любен Николов и неговият екип - Shameless extravagance представиха един невероятен спектакъл и направиха въпросната вечер незабравима.

Любен Николов стартира прогресиращата си кариера на коафьор преди повече от десет години. През 1999 г. той открива собствен салон – Люан Стил. Изключително бързо името му придобива популярност във ВИП средите на България и негови клиенти стават едни от най-известните актьори, певци, модели, бизнесдами.

Днес той е главен стилист и управител на Luxor Club – fashion salons. Професионалните умения на екипа му изцяло отговарят на международните изисквания в сферата на висшата мода, а произведенията им в областта на красотата могат да се сравняват само с тези на най-добрите коафьори в света. Основният им стремеж в работата е да въвеждат най-новите тенденции и правила в извайването на прически. Иновативните методи са задължителни за Любен Николов и екипа му. Главният коафьор добави в професионалната си колекция и титлата Техник-колорист на Z.ONE CONCEPT – водещата компания за козметични продукти за коса, разработени изцяло върху основата на естествени материали.

Luxor Club – fashion salons и техния невероятен спектакъл Luxor Club – fashion salons и техния невероятен спектакъл

Тази вечер "фаталната жена" опияни с магнетичната си енергия всички присъстващи в клуб Escape. Зрителите попаднаха в плен на здрача. Танцът на тъмните сили властваше над нощта. Погледът и съзнанието се изпълниха със зловещата красота на мрака. Ирен Онтева, Гергана Гунчева, Маги Желязкова, Диляна Попова, Виолета Сечкова – това бяха едни от цариците в шоуто на Любен Николов. За първи път екстравагантни танцьори представят творенията на коафьора, развихрил фантазията си в техните коси. Кичур по кичур се вплитат злокобна красота, опияняваща енергия и притегателно очарование. Дизайнер на тоалетите е Албена Александрова.

Luxor Club – fashion salons и техния невероятен спектакъл

Спектакълът бе наистина впечатляващ, но за съжаление нощният клуб не бе най-точното място за него. Той би трябвало да бъде показан още много пъти и пред многохилядна публика на голяма сцена или в някой световно известен кабаретен театър.

По материали на erogance.eu