Модният вкус на Пенелопе Крус

Пенелопе КрусНякои стилисти се опитаха да анализират стила на актрисата Пенелопе Крус на премиерата на мюзикъла "Девет", за да отгатнат как звездата ще се облече на връчването на наградите "Златен Глобус", пишат испански медии.

Специалистите знаят, че ако се загледате в снимките на испанската актриса от изминалите и появи на червения килим ще разберете как Крус ще се облече, за да вземе наградата си за най-добра поддържаща женска роля в мюзикъла "Девет".

В последно време е трудно звездите на Холивуд да изглеждат различно. Въпреки това на червения килим можем да откроим някои от най-добрите попадения на знаменитостите. Например роклята, с която Пенелопе се пови в Лондон е един от ярките примери за красива и елегантна външност. Актрисата беше избрала черна рокля, подходяща за коктейли, която съчетаваше дантела и брокат. Известното за стила на Крус е, че тя никога не пропуска бижутата, особено на любимите си дизайнерски марки. Характерно за актрисата е да спазва модните тенденции. Когато популярни бяха неутралните пастелни тонове, тя безкомпромисно се уповаваше на тях. Сега обаче на мода са цветовете, за това и най-вероятно на наградите "Златен глобус" 2009 ще видим актрисата в по-пъстър нюанс, предаде БГНЕС.

Ние от Fashion.bg обаче бихме препоръчали на актрисата да подбира по-добре тоалетите си от гледна точка на качеството. Както се вижда на снимките по-долу, някои от дрехите са с разнищени краища без подгъв (снимка 4), с не добре оформен силует (снимка 5) и с небрежно подвити крачоли на панталоните, които не й стоят много добре (снимки 7 и 8). Но заради страхотното й излъчване и стил можем да й простим тези малки дефекти.

Пенелопе Крус

Снимки:

1. Пенелопе Крус © БГНЕС
2. Пенелопе Крус целува наградата си за най-добра поддържаща актриса във филма 'Vicky Cristina Barcelona' © Image.net
3. Пенелопе Крус пристига на световната премиера на филма "Девет" в Odeon Leicester Square в Лондон, 03.12.2009.© EPA/DANIEL DEME
4. Пенелопе Крус в Ню Йорк, САЩ © EPA/PETER FOLEY
5. Пенелопе Крус в Торонто, Канада © EPA/WARREN TODA
6. Пенелопе Крус в Берлин, Германия © EPA/JENS KALAENE
7. Пенелопе Крус в Берлин, Германия © EPA/JENS KALAENE
8. Пенелопе Крус © EPA/DANIEL DEME
9. Пенелопе Крус и Педро Алмодовар © EPA/CHRISTOPHE KARABA

Пенелопе Крус

Пенелопе Крус

Пенелопе Крус

Пенелопе Крус

Пенелопе Крус

Пенелопе Крус

Пенелопе Крус