“Вкусът на лятото” диктува модните тенденции за горещия сезон

Галина Кондова

Както ви обещахме, в няколко поредни статии ще ви представим модните къщи, които демонстрираха своята представа за “вкусът на лятото” по време на едноименния ревю-спектакъл, проведен неотдавна в Парк хотел Витоша.

Едни от най-известните топмодели и носителки на титлата “Мис България” дефилираха с актуалните летни колекции на участниците в събитието, организирано от Академията за мода.

“Винпром Русе” - един от водещите български винопроизводители - избра нестандартен начин за демонстриране на последната си впечатляваща селекция от вина, които се предлагат на българския пазар и в чужбина. Красивите манекенки дефилираха с ексклузивни предложения, отличени с множество престижни международни и национални награди, последната от които от Винария 2005 в Пловдив за вината “Мерло – Лимитирана селекция” и “Данубия – Мерло”. Сред най-новите продукти са нискоалкохолните винени коктейли с аромати на манго и мента; ексклузивната серия “Мускат 2003 Частна колекция“, която е само от 10 000 бутилки с уникален номер и паспорт, както и ракиите “Русенски Бисер”.

На оригинална визия и перфектна линия залагат и от модна къща “Юнона”. Предложенията са многофункционални, спортно-елегантни модели за всяко време от деня. Новата лятна колекция съчетава в себе си младежки дух през деня и луксозна елегантна визия за вечерта. Колекцията е дръзка, очарователна и романтична, с оригинален дизайн и запомнящ се стил. Вечерните тоалети излъчват финес и женственост, създаващи от младата дама истинска жена. Спортната линия е изработена от естествени материи в свежи цветове и носи полъха на морски бриз и ваканционно настроение.

Наистина какво е лятото без слънце, морски вълни, усмихнати лица и…слънчеви очила! Българските очила “Квят+” са не само необходимият – те са желаният летен аксесоар. Моделите от най-новата колекция 2005 са изпълнени с лукс, елегантност и естествена самоличност! Очилата на “Квят+” дават самочувствие и се грижат за комфорта и здравето – те са със 100%-ва UV защита. Голяма част от тях са снабдени с поляризиращи стъкла, които максимално защитават от светлина и ултравиолетово излъчване. Тясна черно-бяла рамка в стил арт-деко или обемни очила със брокати? Класически цветове на стъклата и рамките или разнообразни цветови нюанси – от червено до розово и синьо! Форма на стъклата “пеперуда”, “бъбрек” или “маска” – “Квят+” предлага най-доброто, а изборът е ваш!

Още информация за летните предложения на едни от най-известните български модни къщи очаквайте в следващия ни материал!

Снимки:

1.– 3. Ексклузивната селекция вина на “Винпром - Русе”, демонстрирана пред отбраните гости на фешън шоуто “Вкусът на лятото”.
4. – 6. Модели от колекцията на модна къща “Юнона”.
7. – 9. Атрактивните предложения на българските очила “Квят+”.

Фото: © Иван Василев

© Любомир Стойков
Всички права запазени!