Малки трикове за големи успехи през 2010 г.

Малки трикове за големи успехи през 2010 г.Повечето хора ще се запитат дали, ако не изпълнят някои от тези "ритуали" ще ги следва лош късмет през годината. Обикновено малките трикове не костват никакви усилия, за това тези, които искат да опитат от щастието през 2010 г., могат да се възползват от тайните съвети. В зависимост от това какво искате да постигнете през предстоящата година, има за всекиго по нещо.

Един от тези трикове е магията на златния пръстен. По време на криза едно от най-големите главоболия на едно семейството са парите и по-точно тяхната липса. Ако сложите златен пръстен на дъното на чашата с шампанско или друг вид бижу на масата по време на вечеря може да се окажете без финансови проблеми. Има и друг начин, но той най-вероятно няма да е по вкуса на всеки, а именно яденето на леща. Всеки уважаващ себе си италианец ще има чиния със зеленчуци, от които най-вече леща, на празничната трапеза през последния ден от годината.

Колкото и сантиментално да звучи, тези, които търсят любовта през следващите 12 месеца, могат да прибягнат до червеното бельо. По тази точка има различни теории. Някои смятат, че червеното ще ви помогне да намерите любовта, а други, че просто носи късмет. Класика за любовни изживявания е имела. Традицията идва от северна Европа, но постепенно се е разпространила по целия свят. Тя цели да донесе късмет, но и повелява, че ако двама души застанат под клонче имел, те трябва да се целунат. Може би това е невидим начин за намиране на партньор.

Куфарите са друго суеверие, което гласи, че ако оставиш празни куфари пред вратата на дома си или се разходиш с един от тях по улицата, ще имаш късмет и хубави преживявания през годината. Рискуваш да те сметнат за странен, но пък си гарантираш цяла година, изпълнена с пътувания и красиви емоции.

Свещите са друг метод да привлечеш приятни моменти към себе си. Те са декоративен елемент, който можете да намерите в различни цветове и миризми. В зависимост от това, което търсите, трябва да запалите най-подходящата за себе си. В специализиран магазин могат да ви обяснят как помага всеки един детайл, тъй като всяка грешка може да бъде катастрофална.

Ако пък годината ви е била лоша, водата може да бъде спасение. Пречистването се приема като ново начало. Изсипете малко вода пред входната врата и ще пропъдите всички лоши времена. Това са някои от ритуалите, които съществуват по света. А вие какво правите, за да привлечете късмета на своя страната през следващата година..? БГНЕС

Мадрид / Испания