КОЛЕДНИ ЧУДЕСА ЗА ДЕЦА, ЛИШЕНИ ОТ РОДИТЕЛСКИ ГРИЖИ

Приказно коледно парти за деца, лишени от родителски грижи в столицата, организираха от "Жени ГЕРБ - София". Инициативата с надслов „За една детска усмивка! На Коледа стават чудеса”, премина под патронажа на г-н Бойко Борисов, министър-председател на Република България. В навечерието на Рождество Христово, 357 деца от осем столични социални дома се пренесоха в приказната страна на игрите, забавлението и подаръците. Дядо Коледа, Снежанка и джуджетата раздадоха много подаръци и лакомства на малчуганите от 3 до 18-годишна възраст. Индивидуални подаръци имаше и за всеки един от домовете, според техните нужди.

КОЛЕДНИ ЧУДЕСА

КОЛЕДНИ ЧУДЕСА

КОЛЕДНИ ЧУДЕСА

Г-жа Албена Йорданова, председател на софийската дамска организация на “ГЕРБ”, поднесе на домовете в „Драгалевци” и „Младост” две системи за домашно кино; на „Бъкстон” и „Надежда” – две големи сушилни; на дом „Славейков” – две елипсовидни маси с по шест стола; на дома за деца с увреждания в „Горна баня” – два телевизора; на социалния в „Горна Баня” – компютърна конфигурация; а дом „Вяра, надежда и любов” получи пълен комплект мебели. Освен всичко това, имаше и по един велосипед за всеки дом.

КОЛЕДНИ ЧУДЕСА„Мили дечица, вярваме, че днес ще бъде незабравим ден за всички вас. Ние ще ви подкрепяме, ще ви помагаме и ще бъдем ваши приятели, защото в сърцата ни винаги ще има място за вас”, развълнувана заяви г-жа Йорданова от името на “Жени ГЕРБ”. За да се получи този хубав празник, дамите организираха благотворителна вечеря, на която бяха събрани около 15 000 лева. Заслуга за събитието имаха и любезните домакини от спортна зала „Триадица”, както и лично г-н Евтим Евтимов - кмет на общината, фирма “Балкантел”, „Лидер 96”, Издателство „Фют”, хипермаркети „Пикадили”, фирма „Фронтера” и други.

Над 200 гости се включиха в благотворителното начинание в ресторант „Скай плаза” на НДК. Сред тях се отличиха: Маргарита Хранова, Деси Тенекеджиева, министър Божидар Нанев, г-н Константин Тренчев, проф. Любомир Стойков, Христо Дурчев, депутати, кметове, Дим Дуков, актрисата Биляна Петринска и други. Поздравителен адрес изпрати министър Мирослав Найденов. Водещ на мероприятието бе Деляна Маринова - едно от лицата от „На кафе” по “Нова ТВ”.

КОЛЕДНИ ЧУДЕСА

КОЛЕДНИ ЧУДЕСА

КОЛЕДНИ ЧУДЕСА

Снимки:

  1. Антония Йорданова - председател на “Жени ГЕРБ - София”, заедно с проф. Любомир Стойков и членове на организацията.
  2. Г-н Христо Дурчев, заедно с Антония Петрова – член на управителния съвет на “Жени ГЕРБ - София” и други дами от организацията.
  3. Антония Йорданова - председател на “Жени ГЕРБ - София” и други дами от организацията посрещат Константин Тренчев.
  4. Антония Йорданова - председател на “Жени ГЕРБ - София”.
  5. - 6. Моменти от благотворителната вечеря.
  1. Маргарита Хранова забавляваше гостите.
  2. - 10. В благотворителната инициатива се включиха и любезните домакини от спортна зала “Триадица”.

Фото:
© Архив на “Жени ГЕРБ – София”

КОЛЕДНИ ЧУДЕСА КОЛЕДНИ ЧУДЕСА

КОЛЕДНИ ЧУДЕСА