В навечерието на Коледа се състоя конкурса "Малките Звезди"

Както всяка година в навечерието на Коледните и Новогодишните празници модна агенция ES line Models не изневери на традицията и проведе за пореден път конкурса "Малките Звезди". На сцената се изявиха малки таланти на възраст между 5-14 год. Малчуганите зарадваха публиката и журито с песни, танци, рецитиране на стихчета, фокуси и др. Водещи на събитието бяха близначките Пламена и Стилияна Тотеви, нашумели напоследък с участието си в "Надхитри Блондинките". На финала, както винаги имаше много изненади и подаръци за всички, осигурени от генералните спонсори на конкурса "Камеа Дизайн", детски магазин "Piggy's House", списание "Мери", професионално фотографско студио "SV Studio", представено от Симон Вартерян. С титлата "малките звезди" се окичиха Лора Петкова и Александър Василев, които се представиха с песни. Силвия Васева и Евгени Евтимов направиха изненада за децата, като обявиха и новите лица на агенцията за 2010 година - Христина Грънчарова и Димитър Жечев. Наградата за момичетата корона с кристали Сваровски бе връчена на победителките от миналогодишната носителка на титлата Лице на ES line Models Ивон Васева.

В навечерието на Коледа се състоя конкурса "Малките Звезди"

За доброто настроение на гостите по време на конкурса се погрижиха децата от детска инструментална група "Шопчета-бобчета". Те свирят заедно на народни инструменти от една година. Техен преподавател и ръководител е г-жа Лили Ангелова.

Собствениците на агенцията Силвия Васева и Евгени Евтимов са организатори на конкурса "Малките Звезди" вече 4 години. Много финалисти от конкурса в последствие намират реализация в ТВ реклами, филмови продукции, музикални клипове и др. Освен за малките модели в агенцията се провежда и конкурс за големи модели - Face of Bulgaria.