Лейди Гага, Бионсе и Риана най-добре облечени жени през 2009 г.

Шарън Стоун, Анджелина Джоли, Даян Крюгер, Джесика Алба, Ева Мендес, Кайли Миноуг, Мадона, Сиена Милър, Бионсе, Дженифър Лопес, Lady Gaga и Риана са сред 58 най-добре облечени жени на 2009 г. според списание "Воуг".

РианаИзключителният списък включва актриси, певици, модели и първи дами от цял свят, които владеят тайната на добрия стил и елегантност. Латино звездата Ева Мендес, която тази година заложи на дискретност и изтънченост, промени образа си на секси жена и стана една от най елегантните дами тази година. Освен нея в престижния списък се включиха и знаменитости като Джесика Алба и Дженифър Лопес. За безупречния си стил място в класацията е отредено и на Сиена Милър, Кейт Босуърт, Чарлийз Терон, Гуинет Полтроу, Никол Кидман, Марион Котийар, Деми Мур, Кейт Хъдсън и Даян Крюгер. Голяма част от тях тази година избраха дизайна на Калвин Клайн, "Lanvin, Dior" и "Версаче" за разходка по червения килим.

Благодарение на личния им вкус и способността им да взимат най-доброто от модния подиум в списъка не липсват и световни топ модели като Кейт Мос и Наталия Водянова. Мадона и Кайли Миноуг се върнаха на върха на своята елегантност като се довериха на съветите на престижни дизайнери. Американската певица избра рокля на Живанши и се качи на сцената. От своя страна испанската актриса Пенелопе Крус, облечена в Гучи, също намери място в класацията, показвайки естетическия си вкус. Смелостта на Лейди Гага, вдъхновила редица стилисти, взе приза на списание "Воуг" за най-добре облечена жена през 2009 г . Освен нея Риана и Бионсе се наредиха на челните места, благодарение на своята оригиналност. Със своята елегантност и естествена визия първите дами на САЩ и Франция Мишел Обама и Карла Бруни Саркози също участват в класацията. /ЕФЕ

Снимки:
1. Анджелина Джоли. Фото © EPA/NINA PROMMER
2. Ева Мендес. Фото © EPA/CLAUDIO ONORATI
3. Лейди Гага. Фото © EPA/JONATHAN BRADY UK AND IRELAND OUT
4. Риана пристига на Американските музикални награди в Лос Анжелис, Калифорния 22 November 2009. Фото © EPA/PAUL BUCK
5. Риана