Шакира поддържа фигурата си с шоколад

Шакира поддържа фигурата си с шоколад

Шакира дължи сексапилната си фигура на шоколада. Певицата се придържа към стриктен хранителен режим, за да остане във форма, но твърди, че за нея е много важно да си угажда с любими храни при определени поводи.

"Смятам, че е важно да си в равновесие. Наистина обичам да ям, обожавам шоколад и всички видове сладкиши, напълно съм пристрастена към тях", споделя певицата.

Тя разкрива още, че постоянно се променя и ако новият й албум е съсредоточен около темата за секса, това е, защото сега се смята за по-сексуален човек, отколкото, когато е била на 20 г.

"Смятам, че така става в живота. Постоянно се променяме и постоянно се стремим към подобрена версия на самите себе си. В живота ми има само една константа – връзката между музиката и душата. Моите песни винаги изразяват начина, по който се чувствам. Ако в определени моменти съм по-чувствена от преди, това е защото този аспект играе по-голяма роля в живота ми, отколкото преди десет години. Аз съм жена и смятам, че тази женственост намира отражение в новия ми албум", споделя певицата пред германския в. "Билд". БГНЕС