Нов бутик в сърцето на София

Новият бутик „Astella Atelier” за луксозни ежедневни тоалети и haute couture официални рокли вече е на булевард „Витоша” 68. Разположен на 140 кв. м., интериорът ще ви посрещне в луксозна неокласическа, но съвременно елегантна обстановка. Основните цветове са светло сиво и бял high gloss с акценти от скъпи копринени тапети, профилирани аристократични ламперии и ексклузивни полилеи. Елегантен дизайнерски S-образен диван с инкрустирани кристали Сваровски ще направи миговете на очакване и почивка в магазина приятни и удобни. Бутикът разполага с две обширни пробни, като VIP пробната е с впечатляващи размери и дизайн, за да осигури истински специално преживяване.

Нов бутик в сърцето на София

Нов бутик в сърцето на София

В своя нов бутик Аля Милушева представя за първи път новата линия, която модното ателие започна да предлага - авторска колекция от официални ежедневни тоалети за бизнес деня на съвременната жена. Нови модели от haute couture колекцията официални рокли ще провокират клиентите на бутика с богат избор от материи, форми и цветове. Поради разрастването на модната територия, която марката Astella Atelier започва да заема, бутикът е условно разделен на две части – prêt-a-porter и haute-couture - официални вечерни тоалети и стилни облекла за ежедневието. Между двете линии са разположени аксесоарите, които осигуряват перфектен финален щрих за всеки тоалет.

Нов бутик в сърцето на СофияНов бутик в сърцето на София

Новият дом на Astella Atelier отвори врати на 9 декември с изискано парти за клиенти, журналисти и приятели на марката. Специално за гостите с тоалети от новата колекция на Аля Милушева дифилираха топ моделите на Ивет Фешън Дея, Розмари и Симона. Те показаха различни стайлинг решения на Astella Atelier за ежедневието на модерната, динамична и успяла жена. Най-актуалните тенденции в грима на живо демонстрираха посланика на ексклузивната марка Shiseido Виктория Стефан. Известната гримьорка пресъздаде модните тенденции в макиажа за сезон 2009 - 2010, сътворени лично от световно известният гримьор Дик Пейдж за марката Shiseido.

Нов бутик в сърцето на СофияНов бутик в сърцето на СофияНов бутик в сърцето на София

Нов бутик в сърцето на СофияНов бутик в сърцето на София

Нов бутик в сърцето на СофияНов бутик в сърцето на СофияНов бутик в сърцето на София