Фестивал на модата и красотата блесва с коледен финес

Невиждан фестивал на модата и красотата ще блесне с коледен финес броени дни преди Рождество във Варна. Грандиозното шоу ще се състои на 19 декември в Гранд Хотел Варна, а организатор на събитието е Агенция VIP Fashion Group.

Пред спeциално подбрана VIP аудитория световноизвестни и родни модни марки ще представят хитовите си колекции за сезона. Амбицията на Мира Матеева и екипът и е да превърнат в традиция този празник на модата и красотата и всяка година пред коледно да подаряват на VIP обществото във Варна една изискана вечер, изпълнена със стил и класа в духа на станалото вече популярно светско събитие - VIP Night.

 Фестивал на модата и красотата блесва с коледен финес

На събитието ще присъстват около 300 души - представители на политическия, бизнес и светски елит на морската столица и на България. Всички поканени ще преминават по червена пътека и ще бъдат посрещани от очарователни хостеси, които ще ги настаняват на предварително уточнените им места.

Уникалните кулинарни изкушения и марков алкохол, любезно осигурени от домакините и партньорите на събитието, ще бъдат само фон на красивите емоции, които ще предизвикат топмоделите на Варна, сред които носителките на короната "Мис Варна 2008" - Ирена Иванова и "Мис Варна 2009" - Алиса Ганева, които ще дефилират по специално изградената за събитието огромна сцена във фоайето на Гранд Хотел Варна.

Акцент в модното събитие ще бъде специално декориран кът, където манекените ще демонстрират пред аудиторията как се прави фотосесия на живо.

В програмата на вечерта ще бъдат представени последните модни колекции на: PUMA, SPORTMANIA, MUSTANG Jeans, CATWALK, фантазии от бельо на TRIUMPH, кожени палта от KAZAN FURST, дамска мода от BESSINI и GRAMA, мъжка мода от PIERLUCCI, дизайнерските решения на AGGATA, маркови обувки от HUSH PUPPIES и колекция булчински рокли - LA SPOSA.

Началото на ревюто ще бъде поставено с представянето на най-актуалното в детската мода на световно известните дизайнери - Roberto Cavalli, Dolce&Gabbana, ARMANI, Moschino и FERRE' от бутик Via Milano. Ще бъдат показани и актуалните тенденции в козметиката и грима, както и демонстрации на топкоафьорите от салони NUSHI.

Лице на първото издание на Фестивала на МОДАТА и КРАСОТАТА ще бъде известна манекенка или популярна личност.

Официални медийни партньори на събитието са телевизиите MSAT и Черно море, предаването "Fitness Mania", вестник "Народно дело", вестник "Черно море", както и електронните сайтове – www.topmodel.bg, www.fashion.bg, www.krasivi.bg, www.hera.bg и www.moreto.net.