Купете своето ново и елегантно палто онлайн

В електронния магазин на фирма ВИЕМА можете да закупите онлайн качествени дамски и мъжки палта с големи отстъпки.

ВИЕМА специализира в производството на връхна дамска и мъжка конфекция и вече 14 години утвърждава присъствието си на българския пазар. Класическият силует, съобразен с модните тенденции, се е превърнал в характерна черта на нашите облекла, които вече са неразделна част от гардероба на деловите мъже и жени у нас.

Колекциите се реализират два пъти годишно, а от пет години под марката ВИЕМА на българския пазар се предлага разнообразна гама от мъжки костюми.

  Купете своето ново и елегантно палто онлайн   Купете своето ново и елегантно палто онлайн

  Купете своето ново и елегантно палто онлайн   Купете своето ново и елегантно палто онлайн

Фирмата разполага със собствена фабрика в Централна Северна България, град Плевен и поддържа мрежа от представителни магазини в цялата страна. Отличното качество на продуктите на ВИЕМА е гарантирано от контрола върху всички звена от производствения процес и внимателния подбор на материали.

Фирма ВИЕМА изработва фирмено униформено облекло.

Екип от висококвалифицирани специалисти на фирмата създава и изпълнява модели, отговарящи на специфичните изисквания на всяка компания. Палитрата от материали, десени и разцветки, която предлагаме, както и перфектното изпълнение на изделията е гаранция за създаване на идентичност и неповторима визия на служителите на всяка фирма. Заданията се изпълняват по мостри на фирмата или на възложителя.

За повече информация посете уебсайта на фирмата на адрес: www.viema-bg.com, както и онлайн магазина към сайта!

Снимки: Модели палта на Виема