Рожден ден на предаването по BBT "Звезден прах"

   Рожден ден на предаването по BBT

С шумно парти светското предаване "Звезден прах" отпразнува своя 4-ти рожден ден. Над 250 гости дойдоха в клуб Тифани, за да уважат водещата Ева Кикерезова, като голяма част са били гости в предаването.

Евгени Минчев, синоптичката Деси Банова, Мис България Гери Гунчева заедно с новата си любов, Елена Караколева - Мисис България 2009 Вселена, Мисис България 2008 Милена Шаркова, Екатерина Михайлова-Пецу - Мисис България 2009 Планета и Лазарина Стефанова - Мисис България 2009 Свят, Елеонора Манчева, Маргарита Хранова и Роси Кирилова, Йоанна от Дийп Зоун, Любо Стойков, рок-динозавърът Иван Несторов – Амебата, Цецо-Елвиса, дизайнерките София Борисова и Жана Жекова, както и много журналисти бяха само една малка част от присъединилите се към купона.

В средата на вечерта, след малки проблеми с микрофона, Ева обяви откриването на новия сезон на предаването, както и промените в него. То отново ще се излъчва в неделя, но вече с нов час и с двойно повече време – от 16:00 до 18:00. Предаването ще бъде на живо, с гости в студиото и включване на зрителски обаждания.

   Рожден ден на предаването по BBT

   Рожден ден на предаването по BBT

   Рожден ден на предаването по BBT

   Рожден ден на предаването по BBT

По традиция "Звезден прах" ще продължи да нищи пикантните светски новини, клюки и събития и освен това няма да обърне гръб и на модата и благотворителността. За последното Ева вече даде заявка, като се включи в активната кампания на AVON в подкрепа на борбата срещу рака на гърдата. След като призова всички дами редовно да се преглеждат за симптоми на коварната болест, водещата разряза невероятно красивата торта дело на сладкарници Sky line. erogance.eu