"Glory BG" стяга завладяващо шоу с водещ Драго Чая

* Модната агенция ще проведе два конкурса за красота едновременно

Агенция "Glory BG" подготвя поредната изненада за началото на месец ноември. Тогава ще е петото издание на регионалния конкурс "Момиче Ловеч". Във връзка с малкия юбилей продуцентите решиха този път да заложат на нещо не чак толкова често правено в бранша и освен "Момиче Ловеч" в един ден ще се проведе и националният конкурс "Miss Glory BG - Славната България".

За националната проява това ще е трето издание. Уточняват се подробностите около шоуто, но вече е ясна и датата - двата конкурса ще се проведат на 4-ти ноември в Драматичен театър - Ловеч. Организаторите залагат на познато име, свързано с град Ловеч за водещ на събитието. Това е Драгомир Драганов.

От агенция "Glory BG" заявяват, че ще направят всичко възможно това празнично издание да бъде неповторимо за зрителите, въпреки оттеглянето на Община Ловеч по неизвестни причини от съорганизация на проявата.

По случай петата годишнина на конкурса "Момиче Ловеч" на шоуто вече са поканени и са потвърдили своето участие предишните четири победителки в него. Те ще бъдат сред журиращите, а накрая ще връчат короните на победителката в "Момиче Ловеч" и нейните призьорки. Така на сцената отново ще се качат кралиците на Ловеч: Стела Георгиева - 2005, Гергана Петрова - 2006, Вили Димитрова - 2007 и Никол Кривошиева - 2008.

Агенция за модели и артисти "Glory BG" отскоро е и член на Съюза на гражданите и бизнеса в туризма. Това стана факт след като в Ловеч гост на агенцията бе Генералния секретар на Съюза г-н Станислав Павлов. Членството е годишно и ще се подновява след изтичането на календарния срок.

Агенция "Glory BG" ще взима дейно участие във форумите и проявите на Съюза, което от своя страна вещае и доста поводи за изява на моделите и артистите на "Glory BG". Вече са известни и първите награди, които ще получат победителките и призьорките в конкурсите "Момиче Ловеч" 2009 и "Miss Glory BG - Славната България".

Осемте момичета ще имат възможност да отмарят в едни от най-красивите хотели на страната.