Гея от Expose Model във видео на най-известния DJ в Турция

Гея от Expose Model във видео на най-известния DJ в Турция След тримесечен престой в Истанбул Гея Антонова от агенция Expose Model се върна в България с няколко корици на турски списания.

"Освен за списания, снимах и доста каталози на дизайнерски дрехи, реклама на фризьорски салон, снимах се в турския филм A day from future, който ще излезе в началото на следващата година. Там се подвизавам като ангел с бели крилца, явяващ се в сънищата на главния герой и след смъртта му", споделя с широка усмивка Гея.

Освен всичко това, чаровницата участва и в новото видео на най-известния DJ в Турция Suat Ateşdağlı. Режисьор на лентата е Салих Синдин, а като локация за снимките е използвано едно заведение за ъндърграунд музика в европейската част на Истанбул. В My Love Гея е в ролята на изкусителка с червени устни и безкомпромисни жестове. "Ролята ми пасваше прекрасно и заснехме моята част с два дубъла", споделя Гея. Във видеото моделът на Expose Model е облечена в дрехи на Берра Тезлиоглу.

" Първоначално бяхме избрали няколко рокли от новата колекция на една от известните дизайнерки в Турция, но се обадиха да ни кажат, че цялата колекция е купена от една от техните звезди и ще трябва да си изберем нови дрехи за видеото." - завършва разказа си относно снимките по видеото Гея.

Гея от Expose Model във видео на най-известния DJ в Турция