Стилни куршумонепробиваеми дрехи от Мигел Кабалеро

    Стилни куршумонепробиваеми дрехи от Мигел Кабалеро

Дизайнерът Мигел Кабалеро, известен преди всичко със своите изключително скъпи колекции мъжка мода, пусна дрехи, които могат да защитят своя притежател от куршуми.

Непробиваемите с куршуми ризи на Кабалеро се носят от първите лица на много държави и от знаменитости, като се започне от стопанина на Белия дом Барак Обама и испанския престолонаследник принц Фелипе и се стигне до холивудския актьор Стивън Сегал.

Линията куршумонепробиваеми дрехи от Мигел Кабалеро се изготвя от леки тъкани, които са оборудвани със свалящи се балистични панели от кевлар /органичен полимер, много устойчив/, предвиждащи малко, средно или високо равнище на защита.

Гаранционният срок на защитните панели е пет години, а дрехите се шият специално по поръчка и са съобразени с индивидуалните мерки не бъдещия собственик. Марката Кабалеро произвежда четири линии дрехи: Miguel Caballero Black Collection – мъжки дрехи в европейски стил; MC Gold Collection – casual – дрехи за мъже и няколко женски модела; Gold Collection – разнообразни палта, сака, ризи и др. Последната линия е предназначена за полицията и военните.

Цената на непробиваемите на куршуми дрехи на Мигел Кабалеро варира от 4 до 7 хиляди долара. БГНЕС

Богота / Колумбия