Хайди Клум се съблече в гола фотосесия

   Хайди Клум се съблече в гола фотосесия

Германският модел Хайди Клум се съблече гола във фотосесия на световноизвестния фотограф Стивън Ранкин, пишат испански медии.

Звездата от Victoria's Secret работи с Ранкин през последните 7 години, а сега направи за него специална фотосесия, в която показва, че независимо от четвъртата си бременност моделът остава с едно от най-сексапилните тела на планетата.

"Работата с Ранкин винаги е забавна, защото винаги ме кара да се чувствам различно. Последният път ми предложи да направим нещо различно и аз се съгласих", разказа Хайди.

Фотографите, с които е работил моделът твърдят, че тя е най-добрата реклама на предлагания продукт. Красавицата сподели, че се вълнува много от последната кукла Барби, за която американската компания за производство на играчки Мател се вдъхнови от Клум.

"Израснах с Барби и моя мечта е да имам своя кукла. Хайди е променила в известната кукла това, което не и допада. Бъдещата майка сподели, че никога не й е харесвало, че Барби винаги е гола, за това моделът и сложил хубав розов сутиен и бикини. БГНЕС

Берлин / Германия