Малките принцеси на прага на златна есен

Astella Atelier създаде първата цялостна линия официално облекло за малки дами

Astella AtelierМайките са пример за своите дъщери. Първо от тях малките момичета научават какво е да бъдеш жена. Един от предаваните през поколения уроци на женствеността е умението да превърнем специалните поводи в красиви спомени за цял живот.

Като майка дизайнерът на Astella Atelier Аля Милушева вярва, че всеки празник трябва да бъде посрещнат със стил и красота. Атмосфера, ритуалите, специално избраните красиви дрехи ще помогнат на вашата малка дъщеря да осъзнае значимостта на събитието и да се докосне до изкуството да отбелязва подобаващо важните дати в живота си.

В навечерието на новата учебна година Astella Atelier и Аля Милушева представят първата цялостна линия детски официални рокли. Още в началото на 2006 година модната къща създава първите си модели официални детски рокли. Днес, три години по-късно, колекцията е изцяло завършена и отразява духа на марката Astella Atelier, съчетан с неповторимата детска невинност.

Както малките момичета копират стила на своите майки, така и Astella Atelier пренася прецизната изработка на „големите” си модели в работата с по-малките кройки. Нищо не е пропуснато или подценено, дори напротив, в колекцията и най-миниатюрните рокли са създадени с голямо внимание към детайла, материята и цвета.
Линията детски рокли подчертава момичешкото излъчване, в съчетание с прецизния дизайн, запазена марка на Аля Милушева.

„Когато създавам модели за деца, изключително важни са материите, за да се чувстват малките дами наистина удобно в официалната си рокля. В първата си детска линия избрах платове от Ungaro и Valentinо, така че малките принцеси да получат най-доброто още в първият си досег с модата.”, разказва Аля Милушева създател и главен дизайнер на Astella Atelier.

Детската линия е изработена от висококачествени материи като рисувана коприна и органза, студена вълна и копринен шантунг, и украсени със закачливи елементи - малки кристали „Сваровски”, панделки, дантели и бродерии. Цветовете са изцяло съобразени с момичешкия свят. Преобладава розовата и лилава гама, но иновативно съчетани в неочаквани и красиви комбинации. Розова орхидея, лавандула, малина, розов порцелан, червен корал, рубин, син топаз и ярък аквамарин са част от цветовете, с които вашето дете ще запомни първите си модни трепети.

Astella AtelierAstella Atelier

Освен прекрасни модели за малките първокласнички, линията предлага стилни комбинации за деца на възраст от 6 месеца до 8 години. Независимо от повода - рожден ден, кръщене, сватба, училищно тържество и др., детските рокли на Astella Atelier ще превърнат празника на детето ви в приказно изживяване.

Всички модели в колекцията могат да бъдат поръчани специално с мерките на вашето дете. Нещо повече – при желание, вие и вашата дъщеря, бихте могли да покажете стил и елегантност с рокли от един и същи модел или просто с модели, които нежно си приличат.

Astella AtelierAstella Atelier

За да завърши напълно силуета на малките принцеси Astella Atelier подготвя линия детски палта за есента и зимата.