Войната между Одри Тоту и модна къща Шанел продължава

Дали отношенията между Карл Лагерфелд, водещата фигура в модната къща Шанел, и Одри Тоту ще се нормализират?

Войната между Одри Тоту и модна къща Шанел продължаваЛагерфелд каза, че изобщо не е ентусиазиран от избора на Тоту за ролята на световно известната модна легенда Коко Шанел. Наскоро актрисата заяви открито пред Sky News, че смята Шанел за лъжкиня.

"Коко Шанел не е искала да говори за младостта си. Не е искала хората да знаят, че произхожда от бедно семейство. Трудно е да я разбереш, понеже тя постоянно лъже". В интервюто Одри Тоту осъжда и антисемитизма на Шанел.

Лагерфелд прие доста лошо и няколко забележки, направени от Тоту пред Première France Magazine. На въпроса дали често носи марката Шанел Тоту отговори: "Понякога, даже май и тази сутрин, си обух ботушите за дъжд".

"Не знаех даже, че правим ботуши", каза Лагерфелд, "След такива изказвания не я намирам никак за симпатична. Мисля, че Пенелопе Круз въплащава духът на модната къща много по-добре".

Филмът "Коко преди Шанел" вече понесе критиките във Франция, заради премълчаната омраза на Шанел към евреи и хомосексуалисти. Филмът също премълчава и факта, че Шанел живее с германец в извесния хотел Риц по време на Втората световна война.

Източник: actualno.com