Миранда Кер се ужасява от вперените погледи

      Миранда Кер се ужасява от вперените погледи

Прекрасната Миранда Кер, приятелка на Орландо Блум, се паникьосва когато застава пред много хора.

Миранда Кер е един от най-успешните модели от "ангелите" на Victoria Secret. Връзката й с актьора Орландо Блум я направи още по-известна и съсредоточи погледите на милиони хора върху нея.

Да си модел не е лесно, поне от гледната точка на Миранда. Трудни са й чувствените движения, които трябва да правиш, вървейки по подиума, а ходенето по хлъзгави повърхности и то на токчета понякога е дори невъзможно, споделя тя.

"Всеки подиум е различен. Понякога е много хлъзгав, друг път целия е поръсен с бляскави частици и трябва да ходиш с връхчетата на пръстите си".

Но Кер има други неща, за които да се оплаква. Австралийката обяснява, че най-лошата страна на работата й е това, че трябва да изглеждаш перфектно във всеки един момент, дори и в екстремни метеорологически условия.

"Ако вали, ние пак трябва да работим. Доста трудно е да си секси под проливния дъжд", разказва моделът. Красавицата възнамерява да се захване и с още нещо, следвайки стъпките на гаджето си. "Ако ми предложат да се снимам, мога и да пробвам, стига да не съм в онези клиширани роли. Иска ми се да правя нещо по-интересно". БГНЕС

Ню Йорк / САЩ