Fashion TV парти


Световният моден канал Fashion TV ще започне да предава и от България през есента тази година. В чест на бъдещото встъпване на канала у нас, бе организирано парти в Бедрум на Слънчев бряг.

Гости на събитието бяха Орлин Горанов, Калина Коцева - главен редактор на списание „Блясък”, Яна Табакова - главен редактор на списание „Бюти”, Наталия Караянева - мебели „Варано”, Тодор Славков, Румен Бояджиев, Диана Великова и Деян Петрински от Expose Model.

Fashion TV парти

По време на партито бяха представени три ревюта. Верига магазини Seven Seconds показаха пред гостите бельо на марките - Cotton Club, Marlies Dekkers, Schanlle, MED, Princesse Pam Pam.

Fashion TV парти Fashion TV парти

SSG се представи с най-новите колекции на Стефан Хефнер, Роберто Поратти и Ио Си, които включват колиета, гривни, обици и пръстени с брилянти и перли.

Като за финал турската модна къща Gizia представи уникални летни цветове и материи, с които лятото със сигурност ще бъде по прохладно.

Fashion TV парти

Специален гост на вечерта беше Наталия Доленко, която пристигна директно от Лондон за събитието. Наталия е носител на титлата - най-добър млад дизайнер за 2009 година според FTV. Тя е участвала в седмицата на модата в Дубай, където с нейни тоалети дефилира моделът на Expose Model Диана Иванчева, която беше избрана от Доленко да дефилира и на ревюто и в „Бедрум” - Слънчев бряг.

Fashion TV парти

Международните участия не свършиха до тук. От Италия гостува и представи колекцията си от рокли и бански Джино Явароне - собственик на италианския моден гигант Yes London.

Fashion TV парти

За настроението на гостите се погрижи младата надежда на българската клубна сцена Мартина. Заедно с нея, за да подгреят присъстващите излязоха танцьорките Биляна Йотова, Невена Воденичарска и Цвети Аврамова.

Fashion TV парти Fashion TV парти

На ревюто участваха модели на агенциите Expose model, „Маринела моделс” и Мy Agency.

Fashion TV парти

През септември в София се очаква поредното Fashion TV парти.