"Мис Виктория 2009" сред палми и екзотика

18 годишната Дани Мишева от Перущица е новата победителка в конкурса за красота, който се проведе сред истински палми, екзотика и морски бриз в курорен комплекс Елените - Роял парк.

Новата "Мис Виктория" е последна година ученичка във Френската гимназия в Пловдив, а амбициите й са да следва журналистика в Софийския университет.Освен вота на журито тя спечели и вота на Фитнес мания.

За да оценяват кандидатките тук дойдоха топжурналистката Юлияна Дончева, оперната изпълнителка и актриса Весела Нейнски,Евгени Минчев,Симона Първанова- топ водещата на Планета тв и ивент директор в агенция ПРофайл, най-красивата омъжена българка Румяна Маринова, Мистър България Лъчезар Иванов и управляващия директор на агенцията за публични комуникации "ПРофайл" Наско Лазаров.

" Такъв трябва да е българския туризъм, като това райско кътче в Елените и все повече конкурси за красота да затвърждават името на България" заяви Юлияна Дончева пред медиите минути преди конкурса.

Организатори на бляскавото събтие е модна агенция "Маринала моделс" с подкрепата на Виткроия груп, Захарен Комбинат Кристал,агенция ПРоФайл, Планета тв, М сат - Фитнес Мания.

В продължение на 10 дни фитнес иконата Кирил Вълчев лично следеше и подготвяше кандидатките физически и здравословно.

Порцията мода осъществиха свежите модели на Банана мун, Аксел Харди и бижутата на Карисима.

Звездите от Мюзик Айдъл Пламена и Денислав бяха специалните изпълнители на "Мис Виктория", след като афтер партито продължи в модния диско клуб Ферети,Мултилейс.