Тръгва български Fashion TV

Световноизвестният моден канал Fashion TV стартира официално в България през октомври, съобщава агенция ПРофайл. По този повод предстои и специално launch party, което ще се състои на 7 август в Cacao beach complex - Bedroom Beach и на 15 август в клуб Екстраваганца - Варна, където ще бъде представен пърформанс с едни от най-известните лица от българския моден подиум. Събитието, което се очаква да събере най-много известни личности това лято, ще зарадва гостите с подаръци и специален корнер за фотосесии и make up area. Музикалното оформление ще бъде на диджеите Liubo Ursiny и Valdy с гласът на вокалистката Мартина, чийто дебютен сингъл Make it Happen е достигнал до ротации в FTV по цял свят.

Тръгва български Fashion TV

Модното шоу няма да мине и без чужди гости. Най-добрият млад дизайнер за 2009-та, избран от френския моден канал - Nataliya Dolenko от Лондон, ще представи колекцията си сред българска публика. Очакват се още дефилета с бижута на SSG, бельо и бански от Seven Seconds, ще бъдат показани и моделите на GIZIA.

Водещ на първото събитие ще бъде "Голямата уста" Руслана Попова, която умело съчетава сериозните си ангажименти като финансов директор в Агенция "ПРофайл" и моден консултант в българския Fashion TV.