Нов успех за Jullia Kontogruni

Марката Jullia Kontogruni беше поканена да участва за втора поредна година в седмицата на модата в Букурещ с основен медиен партньор Fashion TV. По време на блестящия ревю спектакъл мис Румъния дефилира със сватбен тоалет на модната къща, а Jullia Kontogruni представи новите си бутикови официални и сватбени рокли, украсени с апликации и бродерии от ръчно нашити кристали в комбинация с ефектни корсети. Използваните платове бяха от най-луксозните и лимитирани селекции на световноизвестни марки, като предимство имаха фината коприна, френските и италиански дантели, тюлът, органзата и лъскавият сатен. В повечето модели изпъкваха ръчно инкрустираните детайли, подчертаващи допълнително уникалната визия.

Нов успех за Jullia KontogruniНов успех за Jullia Kontogruni

Нов успех за Jullia KontogruniНов успех за Jullia Kontogruni

Специален гост на събитието беше собственикът на FTV Майкъл Адамс, а спектакълът бе излъчван многократно по световния моден канал. Колекцията на марката бе приета с голям успех и облеклата се предлагат в едни от най-известните бутици в САЩ, заедно с дизайнери като Vera Wang, Elie Saab, St. Pucchi Couture.

Нов успех за Jullia KontogruniНов успех за Jullia Kontogruni

Пълната колекция от уникални тоалети може да посетите на новия адрес на Jullia Kontogruni в София, ул. Хан Аспарух 37.

Нов успех за Jullia Kontogruni

Снимки: Модели на Julia Kontogruni, показани в БукурещТакси Русе-Букурещ. Ниски цени. Таксиметрови услуги по маршрут Русе - Букурещ и до други адреси в Румъния.