Слави Трифонов ожени футболен рефер в Петрич

Героите от „Моята голяма телевизионна сватба” Фотка и Иво шашнаха с приказен лукс

Най-непоклатимият ерген в родния шоубизнес - Слави Трифонов беше гост на приказния ритуал в Петрич на героите от шоуто му "Моята голяма тв сватба” Фотка Андонова и футболния съдия Ивайло Стоянов.

Слави Трифонов ожени футболен рефер в ПетричСлави Трифонов ожени футболен рефер в Петрич

Младоженците, които се класираха втори в реалитито и станаха любимци на публиката, наеха престижната сватбена агенция Диаманти за организирането на празничното събитие, събрало над 300 гости в малкия град. Красивата булка блесна с рокля на модна къща Princess, изработена от френска дантела на Шанел и американски сатен, с дълъг воал. Дизайнерите Соня Атанасова и Силвана Данаилова изработиха тоалета и всички аксесоари, като обувките и чантата на Фотка бяха обсипани с уникални перли, кристали и пера.

Слави Трифонов ожени футболен рефер в Петрич

Сред гостите имаше изобилие от звезди, като освен Слави и Евгени Димитров-Маестрото, на сватбеното хоро се наредиха и футболни капацитети. Кум на младото семейство бе пловдивският съдия Георги Кабаков, а сред сватбарите бе шефът на съдийската комисия Димо Момиров, Георги Камишев от дисциплинарната комисия и много от съдиите, ръководещи мачове в нашия професионален и аматьорски футбол.

Слави Трифонов ожени футболен рефер в Петрич