Плеймейтки заснеха ексклузивна фотосесия

Плеймейтки заснеха ексклузивна фотосесия12-те финалистки в еротичния конкурс на Playboy - Playmate of the year заснеха ексклузивна фотосесия преди самото събитие. За стайлинга им се погрижи топ модела Теди Велинова.

От мъжката библия у нас обявиха и официалната дата на дългоочакваното събитие този сезон. На 19 юли в ”Рейнбоу Плаза” ще бъде избрана последователката на най-известните български сексбомби - Златка Райкова и Николета Лозанова.

Снимки: Дилян Марков за Playboy
Интериор: Клуб "Мерцедес" в Златни пясъци


Накратко за финалистките...

Теодора Иванова
мерки: 88-61-92
Теди харесва мъжете, които съчетават визия и поведение и посочва като свои слабости киното и готвенето. На нощното й шкафче има пергели, триъгълници и моливи, но не защото е ексцентрична, а защото следва „Строителство на сгради и съоръжения“.

Лилия Огнянова
мерки: 91-62-88
Лили следва икономика (това, впрочем е второто и висше й образование), живее в добър софийски квартал и има млад, умен и отговорен приятел.Интересува се сериозно от мода и дизайн.

Плеймейтки заснеха ексклузивна фотосесияМарина Маринова
мерки: 88-58-88
До момента на снимките й за Playboy, Марина не беше позирала за професионални фотосесии, но предвид лекотата, с която й се получава да изглежда едновременно невинна и секси, сме сигурни, че това е само началото.

Виктория Сачкова
мерки: 88-62-92
Вики е типичното градско момиче, което държи да живее интересно и всеки ден в живота й да е различен от предишния. Най-много иска да притежава „малък слънчев остров за мен, любимият ми и лудориите ни“.

Симона Христакова
мерки: 92-62-92
„Ексцентрична, амбициозна и мислеща“ са трите думи, които най-добре описват Симона, според самата нея. В момента работи като модел и следва право.

Гери Аролска
мерки: 92-60-92
Няма защо да те запознаваме с тази секси блондинка, защото тя е достатъчно известен модел, чиито лице и тяло си си припомнил съвсем скоро покрай една нова и почти опасно секси реклама на узо.

Елеонора Богданова
мерки: 90-60-90
В момента, в който се запознахме с Елеонора, тя ни заприлича на Пенелопе Крус, но за разлика от красивата испанка, Ели не е актриса, а модел. Вероятността да хареса някой от филмите на Крус е минимален, защото си пада по хоръри.

Плеймейтки заснеха ексклузивна фотосесияЗлатка Димитрова
мерки: 96-67-97
Като човек Злати е точно такава, каквато изглежда на снимките - импулсивна, с гореща кръв, и раздаваща се докрай във всичко, с което се захване. Твърди, че ще е най-щастлива, когато намери истинската любов.

Светлана Василева
мерки: 85-55-85
Усмивката е едно от нещата, които Светлана най-много харесва в себе си. Обича също така татуировките, не може без телефона си и мечтае за пътувания до интересни и екзотични места.

Христина Хайст
мерки: 89-69-78
Тази убийствена блондинка живее в Германия, където успява да е едновременно студентка по икономика, барман на половин работен ден и отскоро щастлива съпруга.

Кателина Гатева
мерки: 90-63-90
Катя е момиче, което добре знае какво иска и как да го постигне. Мечтае да живее като Кари Брадшоу от „Сексът и градът“ и сме сигурни, че мечтата й ще се сбъдне.

Даниела Илова
мерки: 89-65-89
Интересите на Даниела са съсредоточени в областта на модата и киното - има почти енциклопедични познания по всички американски блокбъстъри, с които ни впечатли сериозно.