Братовчедите Марина и Христо са победители в Бягство към победата

* Моделите Златка и Диaна останаха последни на финала

Марина и ХристоБратовчедите Христо и Марина спечелиха състезанието "Бягство към победата" в оспорвана надпревара. Христо Михайлов е роден във Велико Търново, на 25 години е. Има средно - специално образование. Работи като шофьор. Неженен. Девизът му е "Напред!"

Марина Гашпарова е родена в град Габрово, на 19 години е. Живее в град Трявна. Студентка е по "Журналистика". Неомъжена. Девизът и е "Аз мога!"

Тяхната награда е да изкарат 15 дни в Австралия, където да посетят най-големите забележителности и да се почувстват като в приказка.

Моделите Златка и Диaна останаха последни, но със своята борбеност завладяха сърцата на зрителите. Специално за читателите на Fashion.bg ще напишем малко повече за тях.

Кои са Златка и Диaна ? По-наблюдателните са запомнили модела Диaна Тодорова от публикация в нашия сайт. Миналата година тя беше сред българските топ модели, които презентираха яхта Cigarette на яхтено изложение в съседна Румъния. Диaна е родена в София, в момента е на 24 години. Студентка е по "Право", неомъжена. Девизът и е "Няма невъзможни неща".

Диaна ТодороваДиaна Тодорова

Златка Димитрова също е на 24 години, родена е в Бургас. Студентка е по "Финанси", неомъжена. Девизът и е "Мога!".

По време на участието на Златка и Диана в задачите от "Бягство към победата" в град Варна, Златка успява да позира във фотосесия за известна марка. "Снимахме много бързо, всичко приключи за 2 часа. Моделът е професионалист и си върши работата перфектно“, споделя фотографът пред "Народно дело".

Златка Димитрова

Златка Димитрова

Снимки:

1. Братовчедите Марина и Христо

2. - 3. Диaна Тодорова представя яхта CIGARETTE на яхтено изложение в съседна Румъния.

4. - 5. Златка Димитрова.