Артистични изненади и стил показаха дизайнерките Станимира Янакиева и Вяра Бориславова на откриването на SV Fashion Студио

Над 200 човека, сред които светски личности, бизнесмени, колеги и приятели се събраха на откриването на арт проекта на Станимира Янакиева и Вяра Бориславова.
Стилистката Кремена Халваджиян, манекенката Кристина Милева и актьорът Деан Донков, дизайнерката Милка Александрова (Бучи), Петър Салчев станаха част от откриването на новото SV Fashion Студио в центъра на София.

Изчистена концепция, минимализъм и много стилна визия са качествата, с които Станимира и Вяра плениха събралите се гости. Двете дизайнерки бяха подготвили и много артистични изненади.

  SV Fashion Студио

  SV Fashion Студио

Стрийт пърформанс на квартет Hypnotic затвори движението по ул. Хан Крум на откриването. Атрактивните цигуларки събраха тълпа от почитатели на входа на SV Fashion Студио. Гостите продължиха с купона в двора на студиото, където ги очакваха арки от черни балони, гирлянди от интериорни кукли и фонтан, пълен с лед и минерална вода Perrier. Веси Бонева изпя няколко свои парчета, стъпила на импровизираната сцена. Демонстрации на ръчна хартия в Totally Erected пък зарадваха по-артистичните натури на откриването.

  Станимира Янакиева и Вяра Бориславова   Станимира Янакиева и Вяра Бориславова

SV Fashion Студио има за цел да предложи на българския пазар холивудска концепция за дизайнерско студио, което да предлага освен фешън облекла и оригинални интериорни кукли, популярни в Меката на звездите услуги като персонален шопинг консултант и личен стилист, както и да става сцена на артистични изяви на известни личности и творци.

Най-обичаното шампанско в света Moët&Chandon стана част от звездните празнични мигове на откриването на SV Fashion Студио. Гостите бяха очаровани да вкусят шампанското на романтиката, на успеха, на личния триумф или на публичните достижения в характерните чаши с форма на лале.

Moët&Chandon от години заема своето място в изящния свят на модата и в най-пищните модни тържества. Знаменитостите, както самата дума подсказва, имат вроден афинитет към Moët. Прочутата с проницателния си ум и ненадминат вкус Маркиза дьо Помпадур, любимка на Крал Луи XV, се влюбила в шампанското Moët и го въвела в кралския двор с адмирации. „Шампанското прави всеки мъж остроумен и всяка жена – красива.” По-късно Наполеон пирувал на своите победи с шампанско, доставено от неговия съученик Моет и заявявал: „Шампанско! При победа човек го заслужава, а при загуба се нуждае от него.” В наше време Moët&Chandon е неразделна част от магията на киното. На екрана или извън него, в иконични филмови сцени или на ексклузивни партита, Moët прибавя онова je ne sais quoi, което Холивуд обожава. Moët & Chandon стана Ексклузивното шампанско на 81-вите награди на Академията за 2009 – Оскарите® в САЩ.

Тази уникална и безпрецедентна връзка с Академията за филмово изкуство и наука представлява първият път, в който Академията обявява „ексклузивно” шампанско на Оскарите® и събитията, свързани с тях. Преди месец MOËT вдигна тост на 62-ИЯ Филмов фестивал в КАН, а новата муза на шампанското е една от днешните най-ярки звезди, обожавана актриса Скарлет Йохансон.