Предаването "Огледала" и БТВ се разделят

Силвия Мадина

Предаването Най-гледаното и обичано от българската женска аудитория предаване - „Огледала” слиза от ефира на бТВ. Това стана ясно по време на приятелска среща в клуб „Тифани”, организирана от продуцентката на предаването – Александра Иванова. Тя сподели пред гостите, че това не е краят на предаването, а по-скоро финалът на партньорството между „Огледала” и бТВ. Продуцентката разкри пред медиите, че в момента се водят преговори с няколко други български медии, но пожела да запази имената им в тайна засега. Предаването няма да промени концепцията си, но определено ще поднови структурата си, сподели Александра Иванова.

 

Предаването

Официалната версия на програмния отдел на бТВ за прекратяването на договора с шоуто за стил е, че предаването „Огледала” не достига очаквания от телевизията рейтинг. В интервю с ПР-а на бТВ Ина Маркова за вестник „24 часа” пък стана ясно, че през есента водещата на предаването «Огледала» - Радост Драганова ще се завърне в ефира на частната медия, но със свое ново предаване. Тази информация хвърля допълнителна светлина върху обстоятелствата и причините за свалянето на «Огледала» от ефира на бТВ.

Предаването

Макар и огорчена от развръзката на седемгодишното партньорство с водещата Радост Драганова, Александра Иванова пожела успех и висок рейтинг на новия медиен продукт, който ще заеме мястото на „Огледала” по бТВ.

Предаването

Предаването

Предаването

Чети повече във Fashion Lifestyle Magazine

Снимки: Моменти от предаването "Огледала" по бТВ с неговата досегашна водеща Радост Драганова.
Фото: www.btv.bg