Моден хороскоп за периода 01 - 07 юни 2009

Овен

Овен: Сега повече от всякога си знаете своето и от това идва ново чувство на увереност, което ви дава кураж да си измислите собствени правила в движение. Никога не сте били последовател на някого, така че защо да се мъчите да си придадете вид, след като можете да бъдете уникален ако бъдете самия себе си.

Телец

Телец: Тъй като Венера, планетата на любовта и красотата, се връща във вашият знак, който е движен точно от нея, вътрешното ви сияние може да освети обществения небосклон. Не се опитвайте да пречите на Майката Природа, а гонете естествен външен вид, който приветства показващата се вътрешна красота, вместо да я засенчва.

Близнаци

Близнаци: Новата слънчева година често носи желание за нов външен вид, но тази година изглежда липсва стимула от миналите години, така че не го търсете. Не създавайте модни предизвикателства или критични ситуации, ако не се налага или не се чувствате притиснати в избора си на нов стайлинг, докато не сте готови.

Рак

Рак: От началото до края, юни е месец, през който ще бъдете повече окрилени, отколкото сте имали щастието да бъдете от доста време, което може да предизвика проблем, тъй като това също така е и времето за почивка през годината. Сега повече от всякога бъдете себе си и не създавайте препятствия където няма.

Лъв

Лъв: Тъй като професионалните сили започват да водят във вашият знак и се усилват и подобряват в течение на месеца, ще има изобилие от възможности да се облечете впечатляващо. Използвайте собствената си изобретателност и оригиналност, дори ако трябва да се съобразявате с определен маниер на обличане, използвайки всяка възможност, която можете, за да се отличите от тълпата.

Дева Дева: Ще има много възможности да се облечете за да впечатлите, като например възможностите в професионален план, които бавно се разгръщат и това определено ще изиска да направите впечатление. В същото време вие изгаряте от желание да бъдете неофициални винаги, когато имате възможност. Начертайте си ясни граници като знаете кога трябва да се постараете и кога да спрете.
Везни

Везни: Желанието за промяна вероятно ще е силно, както и желанието и увереността за поемане на риск. Дали е радикално преобразяване, малки промени тук-там, или пък имате желание да останете верни на собственият си стил и вкусове... Време е - спрете да се колебаете! Имате естествена оригиналност и добър вкус, който няма да ви предаде.

Скорпион

Скорпион: В средата на вашата слънчева година започвате да предизвиквате много неща до степен, когато вероятно ще сте свръх критични, особено към себе си и особено когато се погледнете в огледалото. Време е да спрете да се изтезавате, но в същото време бъдете нащрек за аларми.

Стрелец

Стрелец: Заетите професионални звезди оставят малко време за мода, дори и когато се налага да направят впечатление. Стремете се към лесна поддръжка и се организирайте предварително и така когато нямате време по-трудно ще изпадате в критична ситуация.

Козирог

Козирог: Венера и Марс, планетите на красотата и страстта, владеят много романтична и съзидателна част от вашата област, като изискват не само по-забавен и изобретателен вид, но и увереността да успеете. Ако животът е бил твърде скучен и рутинен, вашият външен вид го показва, добавете повече цвят и не се страхувайте да подправите нещата.

Водолей

Водолей: В периода до началото на следващия месец, Венера - планетата на красотата и Марс - планетата на страстта влизат във взаимодействие с изключително романтичната и творческа част от вашата звездна карта, докато Слънцето вече разкрива своите възможности. Запазете сетивата и мисленето си отворени, като в същото време се съсредоточите основно върху усещането за нещата, отколкото върху действието.

Риби

Риби: Увереността ви нараства и е много по-вероятно да намерите куража да излезете от черупката си и да се осмелите да облечете това, което искате и харесвате. По-студеното време би било оправдание да се скриете зад увиснали пластове, но вие не сте така предразположени да се криете, както бяхте преди.

Източник: horoscopes.astrolis.com

Хороскоп за 2011 година