Откриване на ново модерно фешън студио в София

* Музикантките от квартет Hypnotic ще спрат за час движението в центъра на София.

Красавиците ще направят стрийт пърформанс на откриването на супер модерното фешън студио SV Fashion Studio на 25 юни на ул. Хан крум 4Б. Невероятната музика на Hypnotic ще провокира гостите и случайно минаващите, придобивайки ново звучене, “извадена” от обичайния си контекст и презентирана на улицата.

Под арка от 300 черни балона ще прозвучат най-хитовите изпълнения на квартета. След атрактивното посрещане, гостите ще могат да изпият чаша вино в градината, където пък ще ги забавлява друга актуална певица – Весела Бонева Vessy.

ХипнотикХипнотик

SV Fashion Studio е амбициозен проект на младите и артистични дизайнерки Станимира Янакиева и Вяра Бориславова.

Те решават да разработят оригинална концепция за студио от нов тип, в което да се предлагат не само готови дизайнерски дрехи, а комплексни услуги, свързани с модата, стайлинга, интериора и дори лайфстайла клиента. Амбицията на основателките на студиото е да работят с млади, модерни и пробивни хора, както и с известни лица от шоубизнеса. Запленени от свежото и провокативно излъчване на квартет Hypnotic, те решават да се грижат от тук насетне за стайлинга им.

ХипнотикХипнотик

Съвместният проект вече стартира с фотосесия в студио Wings с част от новата колекция на SV Fashio Studio. Съчетанието на мода и музика отдавна итересува красавиците от квартета и те успяват по уникален начин да пресъздадат настроението на стилните модели.

Фотосите ще бъдат представени на специална изложба на откриването на студиото на 25 юни.

Снимки:

1. Гергана от Хипнотик

2. Марина от Хипнотик

3. Боряна от Хипнотик

4. Мария от Хипнотик