Ariston S създава клуб за своите клиенти

Програмата се нарича Club Lady Ariston S и всеки член ще разполага с една от пет вида преференциални карти

Ariston S създава клуб за своите клиенти

Водещата българска модна къща Ariston S стартира програма "обичани" клиенти. Наричана Club Lady Ariston S, тя предлага на членовете си множество ползи и специални предложения при пазаруване в търговските обекти на компанията.

Г-н Синабов: "В Ariston S винаги сме вярвали, че предлагаме нещо повече от дамска мода. Ние сме създатели на усещане за българската жена. Затова и напълно естествена беше следващата стъпка - да създадем клуб за нашите приятели. След наскоро представената нова шоп концепция на компанията, Club Lady Ariston S ще допринесе за изграждането на цялостно усещане за стил и удовлетвореност при пазаруване в Ariston S."

Всеки член на Club Lady Ariston S ще притежава една от следните пет карти, в зависимост от нивото на покупки до момента: Златна, Платинена, Диамантена, Рубинена и VIP. Всички карти освен VIP картата ще бъдат издавани след заявка в търговски обект на Ariston S.

VIP картата ще бъде издавана независимо от обема на клиентската покупка, но картодържателите ще бъдат лично избрани от Ariston S. Не повече от 300 VIP карти ще бъдат издавани на година. Всяка карта дава различно ниво на отстъпка.

До края на годината Ariston S ще предостави възможност на своите клиенти да спечелят клубна карта чрез играта в сайта на компанията.

Ariston S създава клуб за своите клиенти

Притежателите на Club Lady карта ще имат достъп до последни тенденции в модата и ексклузивни събития само за членове. Ariston S планират първото Club Lady Party в края на годината, като детайлите ще бъдат обявени допълнително.

Клиенти, които могат да удостоверят определения обем на покупки до момента, веднага ще бъдат одобрени за издаване на карта след подаване на заявка с тьрговски обект на компанията.

На всички нови приятели на Ariston S, при първа покупка след 15 юни, ще бъде предоставена карта за отстъпка на стойност 5%. Клиентската карта не е персонализирана.

Снимки © Ariston S

1. Гала
2. Радост Драганова