Балът на "Най-красивата абитуриентка“ за 2009

Балът на С много блясък, усмивки и приятни емоции "Най-красивата абитуриентка" за 2009 година от конкурса на Dir.BG и Astella Atelier Лилия Стефанова отпразнува бала си.

Емоциите започнаха още от сутринта за Лили. Ефектна прическа и грим подчертаха нежната прелест на абитуриентката. В новия шоурум на Astella Лилия демонстрира перфектния си избор на тоалет. Красавицата сияеше ослепителна в бяла рокля, украсена с искрящи камъни Swarowski - подарък от носителката на Златна игла за 2008 Аля Милушева.

По-късно се появи и звездният кавалер на възпитаничката на НСОУ “София” - Орлин Павлов.
С много радостни викове посрещнаха звездната двойка съучениците на Лилия пред хотел "Радисън", където беше балът им. Момичетата пожелаха да се снимат със звездния кавалер на Лили, а момчетата не можеха да свалят погледите си от красивата дама. Чак до сутринта се веселиха абитуриентите от випуска на Лилия.

Веднага след приказния бал обаче на красавицата се наложи да залегне над уроците, тъй като й предстоят тежки изпити за мечтаната от нея специалност - Право.

Балът на

Лилия Стефанова се пребори с конкуренция от 150 момичета, за да стигне до финала на конкурса за "Най-красива абитуриентка" на Dir.BG и Astella, който се провежда за трета поредна година. В конкурса участват абитуриентки от цялата страна, а най-красивата, чаровна, интелигентна и амбициозна участничка печели шармантен тоалет от Astella, професионален грим и прическа за бала си и бива придружена от звезден кавалер във вълшебната вечер.