"Горещи водещи" със сладка изненада за Евгения Трофимчук

Горещи водещи със сладка изненада за Евгения Трофимчук Навръх рождения си ден известният хореограф и режисьор - Евгения Трофимчук и нейният шоу-театър Art Academy поднесе авангарден танцов спектакъл на гостите на столичен клуб.

Постановката беше част от месечното шоу за избор на красавица. В ритмите на аржентинско танго и с оригинална хореография, талантливата дама представи ретроспективна колекция на модната дизайнерка Светла Димитрова.

След приключването на моно спектаклите, горещите водещи на събитието – Анн Джи и Лейди Би призоваха Евгения да остане на дансинга, и я изненадаха приятно с шоколадово изкушение и поздравления за рождения и ден. Евгения прие с широка усмивка вкусния подарък и побърза да го сподели с най-близките приятели, сред които бяха Горан Йекнич–сръбски композитор и музикант, Фани Албайрак – стилист, Светла Димитрова, Славка Хинкова – главен редактор на в-к Дева и др.

Горещи водещи


Горещи водещи със сладка изненада за Евгения Трофимчук

"Изненадах се приятно, очевидно има невероятни хора около мен. Те ме зареждат с енергия и вдъхновяват да продължа напред и да търся нови предизвикателства", сподели рожденичката. Вероятно именно затова тя е поела нагажименти за участия през лятото в цялата страна. Първото от тях ще бъде в рамките на международния фестивал на оперното и балетното изкуство в Стара Загора.