Моден хороскоп за периода 01 - 07 юни 2009

Овен

Овен: Тъй като Венера, планетата на любовта и красотата, прекарва последната си седмица във вашия знак и си отива в събота и повече няма да се крие зад сянката на Марс, тя ви зове да покажете истинската си същност.

Телец

Телец: Марс, планетата на страстта, се завръща във вашия знак в понеделник и Венера, планетата на любовта и красотата неизбежно ще пристигне в събота, затова вие сте в готовност да се превърнете от какавида в пеперуда. Твърде дълго сте се крили зад сенките и имате нужда да започнете да се изявявате.

Близнаци

Близнаци: Венера, планетата на любовта и красотата, ще ви даде възможност да окачите социалните си криле на пеперуда, които дори и за много социална зодия като вашата, започват да натежават. Има нужда да бъдете много по-автентични и истински, което ясно показва липсата на ентусиазъм що се отнася до обличането за да впечатлите.

Рак

Рак: През седмицата Венера вероятно ще ви постави в ситуации, когато ще трябва да изрисувате най-доброто си професионално лице, за да впечатлите. То е точно обратното на това, което искате да направите, като вместо това предпочитате да се сгушите с чехлите си в своята бърлога. Стискайте зъби, защото има възможности, от които можете да се възползвате.

Лъв

Лъв: Дните ви на моден изменник и възможността да правите нещата по своему са преброени, тъй като вниманието ви се обръща към професиоалната ви игра и нуждата да се обличате за да впечатлите. Сега започват професионалните възможности, което може да означава да се наложи да обновите гардероба си за да изглеждате добре.

Дева Дева: Това, което започна като идея или чувство на носталгия, носейки нуждата да си върнете стара визия, тази седмица се превръща в революция и ще ви обземе ново чувство на увереност. В понеделник бунтовникът във вас започва сражение, като сърцето ви ще го последва до края на седмицата, тъй като нуждата да се съобразявате с каквото и да било излита през прозореца.
Везни

Везни: Марс и Венера, планетите на страстта и красотата, навлизат в много страстна част от вашата област тази седмица, Марс в понеделник и Венера в събота. Това ще направи балансирането много трудно, като вашите вкусове ще преминават от горещо към студено. Това посява семето за драстична промяна.

Скорпион

Скорпион: Като започвате да излизате от периода, когато всичко беше с главата надолу в работен план и последното нещо в ума ви, или за което имахте време, беше модата, сега можете да погледнете отново към гардероба си или към огледалото.

Стрелец

Стрелец: През седмицата фокусът ви се сменя от по-игрив към много по-работно ориентиран подход, с нужда да намерите правилния баланс между работата и трепетите. Знаейки, че до следващата седмица нещата ще бъдат само работа и никакви трепети, придайте си по-цветен и творчески вид сега, преди да сте забравили.

Козирог

Козирог: Новата седмица също започва и нов месец с послание от звездите, че както седмицата, така и месецът са отдадени на забавлението, творчеството и романтиката. Движението на Марс към вашия романтичен и творчески сектор в понеделник и Венера в събота, ви дава желание за по-страстна и цветна визия.

Водолей

Водолей: Слънцето вече е в по-креативна, цветна и забавна част от областта на вашият знак, и вие знаете, че трябва да се отдалечавате от притъпените нюанси на зимата. Ако има някакво колебание, то е защото сърцето ви не е съвсем в крачка, което ви дава шанс да разгледате каталози или да огледате витрините.

Риби

Риби: Ключът към това да се чувствате и да изглеждате добре, е да сте уверени, дори когато трябва да се преструвате. Ако искате да предадете посланието си, осъзнайте, че по-голямата част от общуването е невербална. Не само това какво носите, но и как го носите, има силата да изпрати сигналът, който искате да изпратите тази седмица.

Източник: horoscopes.astrolis.com

Хороскоп за 2011 година