Моден хороскоп за периода 25 - 31 май 2009

Овен

Овен: Тъй като Марс и Венера - планетите на страстта и красотата - прекараха миналата седмица заедно във вашия знак, те ви носят по-голямо чувство на увереност. Това не е седмица за игра на сигурно или следване на модните тенденции, а шанс да покажете своята индивидуалност и да си възвърнете част от смелостта си.

Телец

Телец: Тъй като Венера - планетата на красотата - няма да се завърне във вашия знак до следващата седмица и Меркурий се движи назад, по-добре е да отложите модния си избор, защото е вероятно да променяте често мнението си. Тъй като вашите вкусове и самочувствие ще се променят драстично, засега заложете на сигурното.

Близнаци

Близнаци: Седмицата започва с новолуние във вашият знак, оставяйки ви без съмнение, че това е не само вашата седмица, но и сте готови да прегърнете чисто ново бъдеще. Без напрежението от миналите години сте готови да изследвате нови решения с истинската възможност да излезете от модните привички и да покажете истинската си същност.

Рак

Рак: Въпреки, че тази седмица е вероятно да има ситуации, когато ще трябва да се облечете впечатляващо, особено в професионален план, и да не беше така нямаше да сте по-малко затруднени. Това значи, че ще се наложи да импровизирате докато се получи желания ефект.

Лъв

Лъв: Готови сте да излезете от хралупата си, точно когато се отварят нови възможности да изградите връзки с други хора. Без значение дали е в личен, социален или професионален план, тази седмица ще имате възможност да се социализирате с много шансове да направите първо впечатление. Още в началото позволете на хората да се запознаят с истинската ви същност.


Дева Дева: При вас всичко е наред в професионален план, затова имайте увереността да следвате страстите си. С новото си самочувствие и вяра в себе си е по-малко вероятно да искате да се слеете с обкръжението си, а по-скоро ще искате да изкрещите "вижте ме!".
Везни

Везни: Новолунието в понеделник ви дава увереността да излезете от хралупата си, отваряйки нови врати към по-богати и трепетни преживявания. Нещата стигат до решителната точка в областта на романтиката и връзката ви тази седмица и това вероятно ще ви накара да поемате повече модни рискове.

Скорпион

Скорпион: Между звездите на заетостта и задълбочаващата се работа, вкъщи ще чувствате, че има твърде малко време за вас, което може да ви доведе до недоволство. Когато искате да се облечете внушително или да впечатлите, това изисква още повече от вашето време, и е вероятно да скърцате със зъби.

Стрелец

Стрелец: Звездите поставят нещата в застой в професионален план, за да можете да се съсредоточите върху личния си живот, тъй като силите на връзката и романтиката изискват вашето внимание. Това вероятно ще ви накара да отделяте по-малко внимание на облеклото си, за да направите професионално впечатление и за да оставите правилното лично впечатление.

Козирог

Козирог: Тъй като много неща си отиват на мястото или поне започват да се разрешават както в работата, така и във финансов план, начинът ви на обличане ще има голямо влияние върху нещата. Ключът към грабването на възможностите, които се нареждат, е да се чувствате уверени, което ще дойде от полагането на допълнително усилие, за да изглеждате и да се чувствате добре.

Водолей

Водолей: С идването на нов и по-креативен усет, вие сте много по-подготвени не само да се забавлявате, но и да експериментирате с нова визия, но спасете индивидуалността си. С идването на чувство на носталгия в краят на седмицата, вкусът ви може да клони към ретро излъчване, особено това, което предизвиква нещо, което искате да си върнете.

Риби

Риби: Започнете новата седмица с мисия за постигане на чувство на увереност, дори ако трябва да се преструвате. Има възможности, от които да се възползвате, но няма да стане ако чакате на края на опашката на живота или се сливате с фона. Накарайте хората не само да ви забележат, но го направете със самочувствие.

Източник: horoscopes.astrolis.com

Хороскоп за 2011 година