15 ГОДИНИ КРАСОТА С КИРИЛ ЧАЛЪКОВ

15 ГОДИНИ КРАСОТА С КИРИЛ ЧАЛЪКОВ През месец май тази година гримьорът на българските звезди - Кирил Чалъков отбеляза своя петнадесетгодишен творчески юбилей.
По този повод той организира за своите партньори и клиенти през годините елегантна презентация в хотел “Sheraton” – София , наречена “La vie en rose”.
На нея той представи своя албум "Кирил Чалъков 15 години красота", който включва избрани фотоси на двадесет от най-популярните и въздействащи жени на България.
Приятни изненади очакваха гостите на събитието, което беше обагрено от цветно пролетно настроение.

Гости на кокетното парти бяха Жени Калканджиева, Ирен Онтева, Аня Пенчева с дъщеря си – Петя Дикова, Стефания Колева, Алтен Алиева, Диляна Попова, певиците Анелия и Деси Слава, Катерина Евро, Азис, и още много известни красиви дами. Вечерта бе открита от проф. Любомир Стойков, а Мария Илиева и Кирил Чалъков изпълниха в дует красивия френски шансон “La vie en rose”. Това бе и една от големите изненади на вечерта, защото зад пияното застана лично топ-гримьора. Музикалната част бе продължена от Камелия Тодорова.

Гримът на Кирил Чалъков е съчетание от елегантност и дързост, финес и провокация, но винаги индивидуален, като всяка една от стотиците жени, чиято красота умело подчертава.

Кирил Чалъков е водещо име в сферата на грима в България. Той създава макияжа на най-популярните певици и актриси, за водещите дизайнери и модели на модния подиум и за най-ослепителните жени в светския и бизнес елит.

Чети повече във Fashion Lifestyle Magazine

Снимки:
1. Гримьорът на звездите – Кирил Чалъков.
2. Част от фотосесия на Лили Иванова.
3. Незабравимата Роси Иванова.
4. Диляна Попова също се доверява на Кирил Чалъков.

Фото: © Дилян Марков, Ангел Цветанов, Йордан Петков.