Ревю „Азбука на цветовете” в навечерието на деня на писмеността

Изявените дизайнерки Нина Герганова и носителката на приз за висша и авангардна мода Венета Атанасова ще покажат новите си колекции на атрактивно дефиле „Азбука на цветовете”.

Ще станем свидетели от 18.30 ч. на 19 май на изискана пролетна импресия от коприна, тафта, сатен и много красота в Музея „Земята и хората”.

Седмица преди отлитането си за Чикаго Нина Герганова ще покаже нови модели от ръчно рисувани копринени чанти, шалове и аксесоари. Известната в творческите и образователните среди дама за пореден път ще представи своите бутикови модели от коприна, след като те са сред особено търсените в американския сайт и он-лайн шоп “Dharma Trading Co.”

Американската фирма „Artistaworld” отдавна е преоткрила уникалността на шаловете и аксесоарите на Нина Герганова, които за трети пореден път ще бъдат изложени през май отвъд океана. Отправната точка на преокеанското дефиле е ревюто в музея „Земята и хората”.

Наред с великолепните арт аксесоари на предстоящето ревю дизайнерката Венета Атанасова, носителка на отличието „Изток Запад” за иновации в модата, ще покаже 15 официални тоалета от последната си колекция.

Заповядайте във вторник в Музея „Земята и хората”, за да се полюбувате на „Азбука на цветовете” и красивите модели на творческия тандем Нина Герганова и Венета Атанасова.