Мишел Обама сред 100-те най-секси жени на списание "Максим"

Мишел Обама сред 100-те най-секси жени на списание Максим Икона на модата от влизането си в Белия дом, Мишел Обама се превърна в първата Първа дама в САЩ, намерила място в годишната класация на 100-те най-секси жени на планетата на списание "Максим", където се подвизават манекенки и други звезди, предаде АФП.

44-годишната съпруга на Барак Обама заема скромното 93-то място в листата, пред Ивон Страховски, 26-годишна актриса и след 30-годишната Жоанна Крупа, актриса и посланик на добра воля на асоциацията за защита на животните ПЕТА. Представяйки Първата дама като "плана за подем, от който Америка наистина се нуждае" и правейки връзка с плана за съживяване на икономиката, създаден от президента Барак Обама, списанието помества официална снимка на Белия дом, от която новата му господарка гледа усмихнато, облечена в черно, с голи рамене и с колие от бели перли.

"Президентът Обама вероятно трябва води две войни, с икономическата криза и с побеляването на косите му... но най-малкото когато се връща у дома, нашият Главнокомандващ открива Първата дама най-съблазнителната в историята на Съединените щати", отбелязва с чувство за хумор списанието.

От влизането си в резиденцията на американските президенти Мишел Обама е следена във всяка своя стъпка от женските списания. Първото място в тази най-нова класация, в която попада съпругата на Барак Обама, е заето от актрисата от сериала "Д-р Хаус" Оливия Уайлд, детронирала звездата от "Трансформърс" Мегън Фокс, втора тази година в класацията. "Максим" има месечен тираж от 2,5 милиона броя в САЩ и се разпространява в цял свят. БГНЕС

Вашингтон / САЩ

Снимка: Мишел Обама с тоалет на лондонските дизайнери Basso & Brooke