Катя Дунева открива с езда здравословния сезон в Банско


Блондинки ще демонстрират вталяване без глад с Лъки Фит

 Катя Дунева открива с езда здравословния сезон в Банско Съпругата на шампиона Румен Дунев и носителка на титлата Мисис България Катя Дунева ще демонстрира в края на май уникалната система за отслабване без глад Лъки Фит. Тя ще превърне Банско в здравословна столица. Тъй като в курса за вталяване има и езда, блондинката ще покаже уменията си по този спорт, който й е донесъл дузина титли

Програмата на дневния режим и храненето, която се осъществява в Апартхотел Лъки Банско, е съставена от д-р Божидар Попов, ръководител на катедрата по Хигиена, Медицинска екология и хранене към Медицинския факултет в София.

Без глад, но със здравословно хранене, планински преход, езда, водна гимнастика, фитнес и допълващи масажи, сауна и парна баня, системата гарантира трайна загуба на тегло в 7-дневни курсове. В свободната програма са включени курсове по народни и класически танци и други забавления. „Нашата цел е свалянето на теглото да е трайно и всеки да придобие нов начин на хранене без стрес за организма”, обясняват от Лъки Фит.

Здравословната програма бе демонстрирана на призьорките от наградите "Руса амбиция 2009" астроложката Оксана Станчева, водещата Симона Първанова, певицата Екстра Нина, журналистката и продуцент Нина Никол.

Катя Дунева открива с езда здравословния сезон в Банско