Ивенти с фотосесия в Ню Йорк

Най-мащабният проект, който е предприеман сред българските дизайнери, е новата фотосесия за сезон пролет-лято 2009 на модна къща "Ивенти".

Roma Fashion - докосване до красотата и магията на ромската култура



В главната роля е най-красивият мъж на България Диан Христов, по-известен като младия Емил Димитров от клипа „Моя страна, моя България”.

Roma Fashion - докосване до красотата и магията на ромската култура


Миналата седмица цял екип от гримьори, фризьори, фотографи и стилисти, заедно с главния дизайнер на фирмата Иван Иванов, излетя към страната на неограничените възможности - Америка. Веднага след пристигането в Ню Йорк, екипът тръгва да търси най-интересните места за снимки. Медисън скуеър гардън, Статуята на свободата, улицата на всички театри Бродуей, Рокфелер център, Емпайър стейт билдинг и други са местата, където се развива фотосесията на следващия ден.

На нашето момче веднага започват да гледат като на световна звезда. Полицаи, полицайки, случайно срещнати американки, всички искат да се снимат с него или да им остави автограф върху блуза, сутиен или просто на гърдите. Резултатът е зашеметяващ. В това ще се убедите и вие самите.

Roma Fashion - докосване до красотата и магията на ромската култура

Нестандартното мислене на дизайнера Иван Иванов провокира с оригинални идеи и хитови предложения пазара, насочени към различни възрастови групи.
Моделите са достатъчно космополитни и комуникативни, за да покажат какви ще бъдат тенденциите за следващата година при мъжките ризи. Облеклата носят очарованието на забравения допир с природата в цялата й девственост, свежест и естественост.

Колекцията е създадена за мъжа, който иска да бъде естествен и забележим. Има както силни цветове- лилаво, зелено и черно, за специални моменти, така и бледо нежните нюанси-люляк, резеда, морско синьо и бестселъра на лятото-бяло. Дали са с един или два джоба, напаснати или веревно разположени, дюс с детайлите на ризата, платки, капаци,маншети, тип унисекс, предназначени са за всички възрасти.

Roma Fashion - докосване до красотата и магията на ромската култура



Мъжът каубой, сваляч, спортист, мачото с дънки, това е актуалната гама на сезона. Излъчва небрежност в поведението и сила в присъствието. Платовете са индиго, 100% памук, кенар и щампи. Това е всичко, от което се нуждае истинския мъж.

Не случайно на една от снимките пред Рокфелер център, Деан е принуден да разкъса ризата си Ивенти и да я раздаде на ожесточените фенки.


Снимки: Ивенти