Fashion.bg

съвместно с първия и най-голям портал за българска мода

На 13 и 14.VI.2009 г. в комплекса "Св. Константин и Елена" ще се състои най-голямото модно събитие в България "Вечери на модата", което се провежда за осма година с изключителното съдействие и любезно домакинство на Гранд Хотел Варна.

Тази година партньор на събитието е Българският моден портал Fashion.bg, който празнува 10 години от създаването си, през които активно популяризира българската мода в България и по света. В този сезон „Вечери на модата”, съвместно с Fashion.bg предлагат пълната гама услуги за налагане на вашата модна марка и създаването на един по-добър имидж на българската мода и облеклата, произведени в България. Снимки на всички представени модели ще бъдат публикувани в Интернет сайтовете Fashion.bg и Moda.bg, на български и английски език, заедно с данните за контакт с всяка фирма.

По традиция форумът на модата се провежда в две вечери, с участието на изявени дизайнери и модни къщи, които представят своите актуални модни колекции. В ревютата участват едни от най-добрите и популярни модели, някои от които са носителки на титлата "Мис България" - Елена Ангелова, Виолета Здравкова, Теди Велинова, Гергана Гунчева, Боряна Шехтова, Юлия Юревич, Жасмина Тошкова и др.

Водещи на събитието ще бъдат Деси Банова от Нова Телевизия и Ева Кикерезова от предаването Звезден прах на ББТ. Организацията и постановката са дело на Амалия Тинчева.

Събитието ще се излъчи в предаването Огледала, Телевизия ВВТ, Национална Кабелна Телевизия - Канал-3, ТV-7, както и във всички магазинни предавания, в които се показва мода. Модното шоу ще бъде отразено от всички печатни модни издания и множество Интернет сайтове.

Освен български производители, ще бъдат представени и вносители на облекла, аксесоари и др. Ако желаете да представите колекция по време на „Вечери на модата”, пишете ни на office@fashion.bg, за да ви изпратим условията за участие, които са изключително изгодни.


Снимки:
1. Тамара Асланова в тоалет на модна къща Миро по време на Вечери на модата 2008
2. Модел на Холидей-SONA
3. Модел на бельото TONI LANS