Диана Иванчева ще дефилира на най-дългото ревю върху вода

Тя ще участва на Международния фестивал за висша мода THE SOPOT FASHION DAYS 2009 в Полша

Диана Иванчева ще дефилира на най-дългото ревю върху водаНа 30 април Диана Иванчева, новата звезда на EXPOSE MODEL, на прес конференция в столичния клуб HEDON обяви екстравагантния проект, който й предстои – участието й на най-дългото ревю върху вода, което ще проведе на 511-метров кей, на 2 май, в Полша.

В началото на месец април тя триумфира в конкурса TOP MODEL OF THE WORLD, Берлин и стана втора подгластничка на победителката от Бразилия Дебора Мура Лира. Първата подгласничка е Йолимар Санчес САЩ.

Едва в началото на тази седмица, тя успя да се върне в България и на прес конференция и коктейл тя сподели за предизвикателните и вълнуващи проекти. На прес конференцията, Диана Иванчева беше представена от Диана Великова, Деян Петрески и Роналд Дахер.

По време на финалите в Берлин, Диана Иванчева и представителите на Expose Model Management имаха покани за срещи с представители на различни световни агенции за таланти и модели. И още преди финала тя вече беше получила предложения за участия във фото сесии и ревюта в Америка и Европа. Един от проектите е THE SOPOT FASHION DAYS 2009.

Диана Иванчева ще дефилира на най-дългото ревю върху вода

Г-н Герхард фон Липински Мениджър на THE SOPOT FASHION DAYS 2009, настоя за участие на Диана Иванчева във фестивала, на който ще представят своите нови колекции на висшата мода дизайнери от Париж, Лондон, Милано и Варшава, между които колекциите на BGN, Vitali V, Saverio Palatella и Maciej Zien. Най-дългото ревю върху вода! Подиумът е 511-метровия дървен кей в Сопот (най дългия кей в Европа, построен през 1820). Шоуто ще бъде центъра на четири представления на големи дизайнери от целия свят с 25 професионални полски модела, заобиколени от финалистките на Мис Полша и българския модел Диана Иванчева! Тя пътува днес (1 май).

След Полша, Диана Иванчева директно ще отпътува за Милано, където ще работи един месец за италианска агенция.

Роналд Дахер, Деян Петрески, Диана Великова, Диана Иванчева (от ляво на дясно)

На 29 април, Диана Иванчева засне фото сесия за последната колекция луксозни бижута Marco Giovanni представени от Ital Gold. Фото сесията беше реализирана от талантливия фотограф Ивайло Станев, Creative Hall.

Диана Великова и Диана ИванчеваДиана Иванчева също сподели за участието си в конкурса в Берлин.

В периода от 3-ти до 5-ти март в София гостува г-н Детлеф Турсиес, президент на WBO Europe (World Beauty Organization), лицензиант на конкурса Top Model Of The World. По време на 3-дневния му престой бяха организирани интервюта и кастинги с модели и се стигна до избирането на Диана Иванчева за финалист – един от най-новите модели на EXPOSE MODEL. Изборът се оказа правилен и Диана Иванчева постигна голям успех на световните финали.

Всички присъстващи успяха да видят на живо Диана Иванчева с разкошната рокля на младия дизайнер Евгени Петков. Това е роклята, с която тя беше на церемонията в Берлин. Тоалетът беше допълнен от ексклузивните бижута, предоставени от Marco Giovanni от Ital Gold. Сред специалните гости бяха Албена Петрова, Георги Костов, американския бизнесмен Бил Мейс, Никола Папукчиев, Анелия Раленкова и др.

Домакин на събитието беше луксозната лятната-градина тераса на столичния клуб Hedon. Това беше мястото, което Диана избра да покани своите приятели. Въпреки по-ниските температури, тя не се отказа от „малкия рай на забързана София” и коктейлът беше на открито. Като специален жест към успехите й, собствениците на клуба се съгласиха да предоставят градината, преди официалното и откриване.

Диана Иванчева ще дефилира на най-дългото ревю върху водаДиана Иванчева ще дефилира на най-дългото ревю върху вода

Събитието се проведе с изключителното партньорство на агенция NG Partners.

Диана Иванчева представя последната колекция луксозни бижута Marco Giovanni Диана Иванчева представя последната колекция луксозни бижута Marco Giovanni

Диана Иванчева представя последната колекция луксозни бижута Marco Giovanni

Снимки:

1. - 2. Диана Иванчева в луксозната лятна-градина тераса на столичния клуб Hedon

3. Роналд Дахер, Деян Петрески, Диана Великова, Диана Иванчева (от ляво на дясно)

4. Диана Великова и Диана Иванчева

5. - 6. Диана Иванчева

7. - 9. Диана Иванчева представя последната колекция луксозни бижута Marco Giovanni