Най-желаният аромат е...

Мария Василева

Най-желаният аромат е...Най-желаната награда в козметичната индустрия за отлични постижения в областта на ароматите беше спечелена от Estée Lauder, Jo Malone и Tom Ford Beauty на тазгодишната гала-вечеря 2009 UK FiFi Awards състояла се в луксозния лондонски хотел “Дорчестър”.

Финалистите във всяка категория са гласувани от представители на бранша, търговци, медийни представители и експерти оценители. Новият парфюм „Sensuous” на Estée Lauder спечели наградата “Най-добър нов дамски аромат” в категория „Престижни” ( ще се предлага на българския пазар от есента); Tom Ford White Patchouli спечели наградата „Най-добър дамски престижен аромат” с ексклузивна дистрибуция; и Jo Malone Dark Amber & Ginger Lily Scented Candle спечели наградата „Най-добър аромат за дома”.

The Fragrance Foundation е основана в САЩ през 1949 г. отличава постиженията в парфюмерийната индустрия чрез раздаването на наградите FiFi Awards от 1971 г. Мисията на Фондацията за Аромати е да ознаменува креативността във ароматите и да подчертае имиджа на парфюмерийната индустрия и да разшири стойността и употребата на аромати във всичките им форми. The Fragrance Foundation UK е образователна организация с идеална цел.

За повече информация посетете www.fragrancefoundation.org.uk

Снимки:
1. Най-желаният аромат за 2009 г. – “Sensuous” на Estée Lauder.
Фото: © Архив Estée Lauder.