Наоми Кембъл готова да се откаже от модата

Наоми Кембъл възнамерява да се откаже от модата. 38-годишната красавица, която има връзка с руския милиардер Владислав Доронин, е готова да се откаже от модата, за да създаде семейство и ще се появява само на благотворителни ревюта.



"Догодина ще станат 25 години, откакто съм в модата. Що се отнася до модните ревюта, не смятам, че ще се появявам на всяко шоу навсякъде. Аз съм жена и бих искала един ден да бъда майка", споделя Кембъл.

В момента манекенката живее в Москва с приятеля си Владислав Доронин и въпреки че е безкрайно щастлива, признава, че й липсват удобствата на дома й в Лондон.
"Ако трябва да бъда честна, липсва ми Маркс & Спенсър (марката е известна в цял свят главно с линията си храни, но също с изключително качествените си и удобни дрехи). Не обичам толкова шоколада в Америка или на други места. Великобритания има най-добрия шоколад", споделя манекенката пред сп. "Хелоу". Наоми и Владислав, наричан в страната си "руския Доналнд Тръмп", започнаха връзката си миналата година. През август м. г. медиите съобщиха, че бизнесменът похарчил 18,5 милиона долара, за да й купи апартамент в Бразилия. БГНЕС

Лондон / Великобритания