Хранителни добавки за красота №1 във Франция вече и на българския пазар

"Селекта Интернационал"

Хранителни добавки за красота №1 във Франция вече и на българския пазарВодещата марка хранителни добавки за красота във Франция OENOBIOL стъпи и у нас. От март в аптеките се предлагат 9 вида добавки, оказващи влияние върху 4-те основни козметични нужди на жените – кожа, коса, фигура и противостареене.

Laboratoire OENOBIOL е основана през 1985 г. и предлага качествено нов подход към красотата – съгласуван с културата на хранене. Самата основателка на марката, д-р Мари Бежо, е специалист по хранене и диететика и поставя в основата на всеки продукт множество клинични изследвания, но и влага собствен опит от общуването си с жените в практиката. Така се ражда една марка, съобразена с нуждите на дамите, но и адаптираща се към новите потребности и тенденции.

Във Франция марката е пазарен лидер в сектора на хранителните добавки за красота в грижата за коса, противостареещата грижа и слънцезащитата и най-бързо развиващата се марка в сегмента на отслабващите продукти. Пример за това е OENOBIOL Remodelant - хранителна добавка за оформяне на силуета с целенасочено действие в областта на талията, бедрата и ханша.

Хранителни добавки за красота №1 във Франция вече и на българския пазарФормулите на различните продукти се основават на един и същ принцип на действие: оптимизиране на естествените физиологични процеси и механизми в организма. В наши дни начинът на живот е предпоставка за нарушаване на тези процеси, както сочи анкета за консумация на храни в Белгия (ECA 2004): при 78% от жените физическата активност е недостатъчна, а над 90% от тях не консумират достатъчно плодове и зеленчуци; при 86% е отчетен завишен прием на мазнини. OENOBIOL предлага средство за компенсация на нарушените функции в организма, но препоръчва като основна стъпка към красотата балансиран хранителен и двигателен режим.

Продуктите на марката можете да намерите в аптеките. Потърсете информация и за програмата „Лоялност”, единствена по рода си в козметичния бранш постоянна промоция – при 5 закупени продукта клиентът получава 1 подарък.

OENOBIOL