BRILIANTIN и новата колекция 2024 булчински рокли на Sofia Fashion Week

Тази година сватбена агенция BRILIANTIN ще представи новата колекция булчински рокли на най- престижния моден форум на  29.03 на Sofia Fashion Week. За шеста поредна година е чест за BRILIANTIN да затвърди дългогодишната си работа с организаторите на най-елитния моден форум в България - Sofia Fashion Week.   

BRILIANTIN е единственият Multi Brand Store в България, в който бъдещите булки могат да открият огромно разнообразие на булчински рокли от колекциите на Ladybird, White One & St. Patrick за Pronovias и много други световни брандове.

Новата колекция булчински рокля, която ще представи сватбена агенция BRILIANTIN събира на едно място нежни материи в комбинация с изключително иновативен дизайн.  Дизайните представят колекциите в три категории – класика, романтика и сексапил.

Сватбена агенция BRILIANTIN е мястото, където всяка булка ще остане очарована не само от богатото разнообразие на булчински рокли на колекция 2024, а и от богатия спектър от услуги, които включват дейности свързани с консултация, цялостна организация и декорация на сватбени тържества, фирмени партита, кетъринг, бизнес вечери, бал и коктейли. В уютна и предразполагаща обстановка, отговаряща на световно известните изисквания за един голям шоурум, бъдещата булка има възможността да се докосне до всичко, за което мечтае.  



Екипът на BRILIANTIN с доказан професионализъм вече 17 години,  предлага както най-доброто от колекцията булчински рокли в  ценови диапазон без аналог, така и безупречна организация за вашият семеен празник.

В подкрепа на доказателството, че булчинската рокля се избира шест месеца преди сватбения ден, вече не малко момичета, смело направиха своя избор за предстоящия сезон 2024г, доверявайки се и закупувайки своята рокля от BRILIANTIN. С много трепет и вълнение е свързан избора на рокля, защото булката не само трябва да изглежда добре, но и да се чувства специална, вдъхновена, неповторима и удовлетворена от визията си. Да се погледнеш в огледалото и да изпиташ нескрито удовлетворение от образа в него е показател за това че е направен най-добрия избор, защото да бъдеш елегантна и красива не означава да се набиваш на очи, означава да останеш в паметта...

В предлагaните модели от BRILIANTIN за 2024г. отново присъстват материите от ангелския фин копринен тюл, който прави роклите божествени, ефирния шифон, и др. Райското вдъхновение за новата колекция е заимствано от хармонията на природата и желанието да сме близо до нея

Материите пресъздават ангелски ръкави, меки люлеещи се поли с красиви обемни шлейфове, нежни набори и фини драперии, които играят по тялото по един непринуден и напълно женствен начин.

Величествено изглеждащите комбинации от няколко дантели ръчно монтирани върху тюл като нежна флорална каскада от красиви цветя пресъздават своебразно една невероятна игра от танцуващи мотиви. Деликатното присъствиe на пайети и перли допълват усещането за кралско величие в изключителния ден. Иновативната техника - дантела върху телесен цвят тюл е отново използвана ,като целта е да се създаде чувството на флорален бял татус върху кожата. Основните цветове са ,,off white”и ,,ivory”,както и телесния или ,,nude color”.



Линиите варират от класическата, непреходната принцеса за момичетата, които искат да блестят величествено в сватбения ден, през изисканата, елегантна и плавно преминаваща в долната част А-линия до невероятно  сексапилната ,,русалка”. Голи рамене, красиво оформени деколтета като такива и с тюл, дантела и кристали, нежни, ефирни дантелени ръкави и изящно оформени гърбове, са част от елементите на невероятно красивите модели.

Тенденциите в сватбените рокли през 2024г са изключително красиви, а в сватбена агенция BRILIANTIN булката ще бъде поглезена в този аспект на избора си и с много внимание, грижа и компетентност и с лекота ще направи своя избор.



BRILIANTIN с професионализъм и ведро настроение към всяка бъдеща булка, се явява своебразен съюзник с мечтата на всяко момиче да бъде най-красиво и уникално в нейния ден.
Не спирайте полета на мечтите си и се вдъхновявайте бъдещи принцеси.

BRILIANTIN работи с предварително записани часове:

Телефон: 0898 517 401

https://www.briliantin-agency.com/portfolio-view/булчински-рокли/

гр. Бургас, 8000, к-с “Лазур”, бл. 103, партер